​30 KASIM 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 30 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Koç burcunda ve günün ilk yarısında Uranüs ile yakın ilişkide.

Ay, Koç burcunda ve günün ilk yarısında Uranüs ile yakın ilişkide. Sıra dışı ve özgürlükçü yanımız öne çıkarken, işlerimize gerekli özen ve önemi göstermek konusunda zorlanabiliriz. Ay ve Mars karşıtlığı aktif; anlık öfke, sebepsiz kızgınlık, ruhsal konularda zorluklara açığız. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, konuşmalar görüşmeler anlaşmalar yapmak için uygun bir gündesiniz, bu sayede iş konularında başarı sağlayacak ve daha çok maddiyat düşünmeye başlayacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, stresli olaylar ve oluşumlar karşınıza gelebilir, fakat ay koç burcunda olduğu için üstesinden gelebileceksiniz, destekleriniz var etrafınızdan özellikle de sevdiğiniz kişiden gelen yardım sizi çok mutlu edecek.

İKİZLER: Sevgili İkizler, iş hayatınızda biraz sinirlerinize hakim olmanızda fayda var, biraz içinize kapanmalısınız, ketum olmalısınız, her şeyi uluorta konuşmamalısınız. Bazı şeyleri kendinize saklamanız size daha sonra iyi bir şekilde geri dönecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ve onlarla olan iletişiminizde dikkatli ve olgun tavırlar sergiliyorsunuz. Bu durumda yapılacaklar listeniz kabarıyor, sevilen ve aranılan birisiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, enerjinizi iş konularına kaydırıyorsunuz. Çok çalışmak, çalışma hayatı içerisinde kendinizi göstermek istiyorsunuz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz kişi sizin ona olan ilginizden memnun.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bir seyahat , iş fırsatı veya eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Seyahat veya tatil fırsatı hayatı esnek olarak algılamanıza sebep olacak. Sanatsal işleriniz için farklı projeler devreye girebilir. Bakış açınız sizi yükseltiyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz, isteksiz olmanız normal bugün, bazı tatsız olaylar sizi bu seviyeye getirmiş olabilir. Ortaklaşa işlerde ise başarı sizi bekliyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, özel hayatınızda sevginizi karşı tarafa aktaracağınız, sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir gün; hem sevdiğiniz kişi hem de siz birbiriniz sıkmayacak ve keyifle sosyalleşeceksiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, günlük işlerinizi düzene koyarken etkili kişilerle görüşebilir, duyacağınız bazı dedikodulara sinirlenebilirsiniz. Bu durumda işlerinizi hangi yöne çevireceğiniz belli olmayacak, bu belirsizlik çevrenizi etkiliyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün aşk hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Kadersel bir karar almak ve bunu herkese duyurmak isteyebilirsiniz. Çocuk yapmayı düşünenler için daha etkili bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar, ev ile ilgili konularda şans ve fırsatları tersine çevirmemelisiniz. Eşinize destek olmak ve birlikte işleri düzene koymanız gerekiyor. Tek taraflı fedakarlık ilişkinizi yıpratabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, yakın çevrenizin sizden beklentileri yükseliyor, daha fazla sorumluluk yüklemek istiyorlar size, olayları akışına bırakmak ise sizin işiniz olduğu için , gelen tekliflere sıcak bakıyorsunuz.