​27 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 27 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Koç burcunda ve Uranüs'le kavuşum yapıyor; hareketli ve sıra dışı bir gündeyiz.

Ay, Koç burcunda ve Uranüs’le kavuşum yapıyor; hareketli ve sıra dışı bir gündeyiz. Fakat Ay’ın hem Plüton, hem de Uranüs ile kuracağı irtibat duygusal anlamda yıpratıcı olabilir. Biraz yorulabilir ve sıkılabiliriz. Ani fikir değişiklikleri, kararsızlıklar yaşanabilir. Ay, Merkür dost enerjisi biraz olsun dengeleri kuracak.

KOÇ: Sevgili Koçlar, sevdiğiniz kişiyle aranızda para konuları konuşulacak, isteklerinizi elde etmek için uygun bir zaman dilimi. Aşıksanız hayalinizdeki aşk somut ve kalıcı bir şekilde devam ediyor, yalnız iseniz yanılgılara açık bir dönem.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sosyal alanda kendinizi göstererek, arkadaşlarınızla, çevrenizle, iş takımınızla projelerde boy gösterip, hayattan zevk alarak ve iyimser bir tutum içerisinde başlıyorsunuz güne. Zaman zaman gerilimleriniz olsa da, genel olarak aşk konularında, her zamanki gibi bir orta yol buluyorsunuz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, izole olmak, dua etmek, farkındalığınızı artırmak sizler için yararlı olacaktır. Sevgi ve aşk konularında; daha önce yapmadığınız bir şeyi denemek, farklı yerlere gitmek, kafanızda daha önceden planladığınız bir seyahate çıkabilirsiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, arkadaşlıklar değer kazanıyor, organizasyonlar ve davetler açısından değerlendirebilirsiniz. Yeni başlayan arkadaşlıklara hazırlıklı olun veya herhangi bir küslük dargınlık varsa son bulacak diyebilirim.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iletişim problemlerine karşı sinirlerinizi zorlamamalı ve istikrarlı kalmalısınız. Hafta sonunda Aşk hayatınız canlanıyor, sevdiklerinizle birlikte yeni planlar içerisine girebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, gelgitli ruh haline büründüğünüz bir hafta, pek çok konuda hem yanıldığınızı hem de doğru karar aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Aklınız dağınık, yalnız kalmak ve planlarınıza dalmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda orta noktayı bulmak, iletişimi hızlandırmak faydalı olabilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, biraz zaman tanıyın kendinize, çok yönlü oluşunuz güzel fakat her yöne dağılmak ve net olamamak sizi yıpratıyor. Tek bir konuya odaklanmaya çalışın. İş ise, bu işe konsantre olun, ev ise evinize. Sevdiğiniz kişi kendi kalıplarında yaşamaya devam ediyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, toplantılar, konuşmalar, yazışmalar ardı ardına gelecek. Yaratıcı ve keyifli olmaya gayret etmelisiniz. Hayat devam ediyor, çalışmak ve üretmek için pek çok nedeniniz var. Bu arada sevdikleriniz yanınızda olacaklar, iletişiminiz soğuk ve mesafeli olsa da birbirinizi anlıyorsunuz.

YAY: Sevgili Yaylar, yaratıcılığınızı artırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Ödemeler artmış olabilir, hesapsız yapılan alış verişler, ertelenen faturalar önünüze serilebilir. Akşam üzeri kendinizi toparlayacak ve herkesin gözü önünde olacaksınız. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, yeni kararlarla başlıyorsunuz güne, hayal kırıklığı yaşadığınız konularda bir silkelenme ve yenilenme haftası sizler için. İlişkilerinizde yanlış kişilere kapılma ihtimaliniz yüksek, detaycı yönünüz fazlasıyla devrede olduğu için büyük resmi kaçırabiliyorsunuz bazen.

KOVA: Sevgili Kovalar, gerek özel yaşamınızda, gerekse iş ve sosyal hayatınızda bir takım bereketli gelişmeler var, aktivite ve hobilerinize zaman ayırabileceğiniz, aşk hayatınızda da kadersel bir takım şanslar yakalayabileceğiniz bir gün sizler için.

BALIK: Sevgili Balıklar, daha canlı, girişken ve iyimser enerjiler devreye giriyor, sevdiğiniz kişiyle iletişim probleminizi çözebilirseniz her şey daha da iyi olacak sizler için. Bugün Ay sizi günlük rutinlerinizle baş başa bırakıyor, belki de bu alanda bir düzenleme ve değiş tokuş yapma vakti gelmiş olabilir.