​2 TEMMUZ 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 02 Tem 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hedeflerimiz için strateji belirleyeceğiz. Sorumluluklar yoracaktır.

Haftaya ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hedeflerimiz için strateji belirleyeceğiz. Sorumluluklar yoracaktır. Hafta ortası özgürlük isteğimiz artacak. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek, davetlere katılmak isteyeceğiz. Sosyal ortamlarda farklılığımızı özgün taraflarımızı ortaya koyacağız. Ve her şeye hayır diyebiliriz. Hafta sonu duygusal olacağız. Fedakarlıklarımız, empatimiz artacak. Bazı belirsizlikler olsa da hayatımızda ruhsal ve sanatsal çalışmalar bizleri rahatlatacaktır.

Bu haftanın en önemli konusu Oğlak burcundaki Dolunay olacak. Haftanın ilk günü dolunay saygı ve sevgiyi dengeleyin, diyecek. Duygular mı gerçekler mi, sorusuna cevap vereceğiz. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Tamamlanmalar ve bitişler yaşayacağız. Ciddi net sonuçlar alacağız.

Dolunaylar streslidir. Bitiş ve tamamlanmalar yorar çünkü istemimiz dışında yaşarız. Hedeflerimiz, kariyerimiz, toplumsal statümüzle ilgili tamamlanmalar yaşayacağız.

Sevgili Koçlar; Dolunay iş, kariyer ve gelecek hedeflerinizle, aile yaşantınızı dengelemenizi istiyor. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgili konular ön planda olacak.

Sevgili Boğalar; Dolunay kendi düşüncelerinizle, inançlarınızı dengelemenizi istiyor. Yabancılar, eğitimler, hukuki konular, ticaret, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak.

Sevgili İkizler; Dolunay parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Miras, kredi, vergiler, alacak verecek hesapları, okült konular, cinsellik, sağlık ön planda olacak.

Sevgili Yengeçler; karşıt burcunuzda ki dolunay ben sen dengesi istiyor. İlişkilerle, evlilikle, ortaklıkla ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız. Taşınabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; Dolunay çalışma ve dinlenme dengesini kurmanızı istiyor. Sağlığınıza dikkat edin. Baba tarafından akrabalar, kiracılar, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, iş konuları, günlük rutinler ön planda olacak.

Sevgili Başaklar; Dolunay aşk hayatınızla sosyal hayatınızı dengelemenizi istiyor. Aşk, eğlence, para, tatil, çocuklar, hobiler ön planda olacak.

Sevgili Teraziler; Dolunay aile ve kariyer hayatınızı dengelemenizi istiyor. Eviniz, aileniz, babanız, taşınmalar ön planda olacak.

Sevgili Akrepler; Dolunay yakın uzak ilişkilerinizi, düşüncelerinizle inançlarınızı dengelemenizi istiyor. Annenizin iş ve sağlık konuları, kısa vadeli projeler, kardeşler, yakın akrabalar ön planda olacak.

Sevgili Yaylar; Dolunay parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Kendinize verdiğiniz değer, sahip olduklarınız, kazançlarınız ön planda olacak.

Sevgili Oğlaklar; burcunuzda dolunay oluyor. Hayatınızı ilgilendiren her konuda kararlar alıp tamamlanmalar yaşayacaksınız. Kendinizle ilgili yüzleşmeler farkındalık yaratacak.

Sevgili Kovalar; Dolunay kadersel alanınızda oluyor. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Kendinize vakit ayırın. Eşinizin ve ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları ön planda olacak.

Sevgili Balıklar; Dolunay sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Sosyal hayat, arkadaşlar, organizasyonlar, işten kazançlar ön planda olacak.