​11 HAZİRAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 11 Haz 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya cesur olarak başlıyoruz. Duygusal olarak isteklerimizin peşinden gideceğiz.

Haftaya cesur olarak başlıyoruz. Duygusal olarak isteklerimizin peşinden gideceğiz. Girişimler yapmak isteyeceğiz. Aceleci olacağımız için düşünmeden riskler almayalım. Hafta ortası kadersel gelişmeler, şanslı beklenmedik olaylar yaşayabiliriz. Hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Keyifli ve huzurlu olmak önceliğimiz olacak. Hafta sonuna Ay iyice küçülerek giriyoruz. Yeniay öncesi bırakmak, temizlemek istediğimiz konularla ilgilenelim ki yeniye yer açalım. Yoğun bir iletişim ve seyahat trafiğimiz olacak.

18 Haziran pazar günü İkizler burcunda Yeniay meydana geliyor. İkizler burcunun temsil ettiği tüm konularda (akıl, iletişim, bilgi, eğitim, yazma, konuşma, medya, seyahat, yakın akrabalar, kardeşler, komşular) yeni adımlar atıp yeni bir şeyler söyleyeceğiz. Düşüncelerimizi paylaşacak yeni ortamlar bulacağız. Çok sosyal olacağız. Her başlattığımızdan hızlı sonuçlar alacağız.

17 Haziran cumartesi günü Satürn Balık burcunda geri gitmek için duracak. Adeta zaman duracak ve bizler de geçmişi gözden geçireceğiz.

Sevgili Koçlar; bu Yeniay’da eğitimler, kardeşler, yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Kendinizi anlatabileceksiniz. Bu zamanda işleriniz yoğun olacak. Yeni fikirlerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. Satürn sizlerden, biraz yalnız kalıp içsel durumunuzu gözlemlemenizi isteyecek.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay’da paranızla ilgili yeni kazançlar elde etmek için adımlar atacaksınız. Sizlere mutluluk veren konulara eğileceksiniz. Maddi konularınızda hareketlilik olacak. Yeni yatırımlar ve para kazanmak için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Satürn işten kazançlarınızı, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirtecek.

Sevgili İkizler; bu Yeniay’da kendinizle ilgili istekleriniz için yeni adımlar atacaksınız. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kendiniz adına hızlı sonuçlar alacaksınız. Satürn kariyerinizi, gelecek planlarınızı, statünüzü, annenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirtecek.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay’da zihniniz fazla hareketli olacak. Zihninizi meşgul eden konularda aradığınız cevapları bulabileceksiniz. Kafanızı sakinleştirmekte fayda var. İstediğiniz başlangıçları hafta ortasında yapın. Satürn sizlere inançlarınızı, varsa hukuki konuları, eşinizin akrabalarıyla ilişkinizi, babanızın iş ve sağlık konularını ön plana aldıracak.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay’da arkadaş çevrelerinizde sohbetleriniz artacak. Gelecekle ilgili planlarınızı yapmak, parayla ilgili kazançlarınızı arttırmak için yeni adımlar atacaksınız. Satürn sizlere ortaklaşa paralar, alacak verecek hesaplarınızı, kredi, vergi, miras konularını gözden geçirtecek.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili yeni adımlar atıp yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İşteki iletişim trafiğiniz artacak. İş seyahatleri yapabilirsiniz. Sosyal statünüzde hızlı değişimler olabilir. Satürn sizlere evlilik, ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirtecek.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay’da yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni eğitimler, seyahatler yapıp ufkunuzu geliştireceksiniz. Hukukla ilgili konularınızda yeni gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunlarınıza yeni çözümler bulabilirsiniz. Satürn sizlere sağlığınıza, beslenmenize dikkat et diyecek. İşlerinizi, çalışma koşullarınızı gözden geçireceksiniz.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay’da maddi konularda, ortaklı paralarınızda düşünceleriniz yoğun olacak. Ödemelerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Metafizik ve okült konularda yeni eğitimler alabilirsiniz. Satürn sizlere çocuklarınızla ve partnerinizle olan ilişkilerinizi, aşka bakışınızı, hayattan keyif aldığınız konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay’da evliliğinizle veya ortaklarınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bekar Yaylar evlilik kararı alabilirler. Ortaklı işlere adım atabilirsiniz. Satürn ev, aile ve babanızla olan ilişkinizi gözden geçirtecek. Sağlam bir temizlik yapacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay’da günlük hayatınız ve iş ortamınızda yeni yapılandırmalar yapacaksınız. Sağlığınız için yeni bir beslenme düzeni yapabilirsiniz. Yeni iş imkanları oluşturabilirsiniz. Satürn geri giderken düşüncelerinizi, aldığınız eğitimleri, kardeş ve yakın ilişkilerinizi gözden geçirtecek.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay’da hayatın tadını çıkartmak için, keyif almak için yeni şeyler başlatabilirsiniz. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmak için girişimler yapabilirsiniz. Şanslı bir on beş gün yaşayacaksınız. Satürn sizlere paranızı, yatırımlarınızı, kendinize verdiğiniz değeri gözden geçirtecek.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay’da aileniz ve ebeveynlerinizle iletişim trafiğiniz artacak. Onlarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Evde çalışmaya başlayabilirsiniz. Yeni bir ev almak, taşınmak gündeminizde olacak. Satürn burcunuzda geri gidecek. Hayatınızı ve kendi isteklerinizi gözden geçireceksiniz.