​06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 06 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yengeç burcunda devam ediyor hareketine.

Ay, Yengeç burcunda devam ediyor hareketine. Duygularımızı iyi yönetmek ve dik durmak önemli. Toplantı ve görüşmeler açısından tavırlar dikkat çekici. Annemiz veya kadın figürleriyle çatışmalı geçecek bir gün olabilir. Beklentilerimizi minimuma indirmeliyiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, öncelikli olarak ev ve aile konularınız vurgu kazanıyor, maneviyatınız güçleniyor ve sevdiğinizi sevildiğinizi hissediyorsunuz. Şans ve bereket konularımız daha rahat akacak bu haftadan itibaren, en azından zorluk çektiğimiz konularda yumuşama var.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, güne olumlu ve güzel giriş yapıyor olacaksınız, özellikle aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle aranızda müthiş bir çekim söz konusu, ilişkiniz güçleniyor ve beraberliğiniz daha da keyifli hale geliyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bu hafta ev ve aile konularında olumlu gelişmelere vesile olacak sizler için… Bugün para ile ilgili konular gündeminizde olurken, mevcut işinizde ilerlemeler kaydedebileceksiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, güzel bir haftaya başlıyoruz hep beraber, burcunuzun yöneticisi Ay sizinle bugün, kendinize olan güveniniz artarken, bir çok problemi çözmek için fırsatlarınız olacak.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sizler için manevi duyguların öne çıkacağı bir hafta, özellikle bugün kendinizi yorgun ve depresif hissedebilirsiniz. Ay ve Plüton arasında bir gergin açı oluşuyor, sizi manipüle eden konulardan uzaklaşmalı ve baskı yaratan durumlardan kaçmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; sosyal çevrenizde yaratıcılığınız artarken, çeşitli işler ve koşuşturmalar da devreye giriyor, dernek, kuruluş, organizasyonlar sizi cezbediyor; aşk hayatınız renklenmeye başlıyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, güne iş konularınızla başlangıç yapıyorsunuz, toplantılar ve koşturmalar ön planda, bir takım ailevi sorunlardan ötürü yarım kalan işleriniz varsa onları tamamlamak sizler için iyi olacaktır.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bir şeyleri değiştirmek veya dönüştürmek için çok güçlü etkiler altındasınız bu hafta, uzak yerler, eğitim hayatınız, yüksek lisans, uluslararası ilişkiler konularında ve hukuk konularında adımlar atacaksınız.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, vergi kredi veya borç gibi ödemeler canınızı sıkabilir fakat bunu şaşırtıcı bir şekilde atlatabilir ve bir anda her şeyin yoluna girdiğine tanıklık edebilirsiniz. Ay, Yengeç burcunda ortaklıklar cazip gelebilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün biraz şaşırtıcı biraz sıra dışı ve birazda bunaltıcı başlamış olabilirsiniz. En sevdiğimiz insan bazen bizi en çok kıran insan olabiliyor sevgili Oğlaklar, ne demişler düşmanını uzakta arama.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, günlük rutin ve sıkıcı işler siz göre değil belki, her şey bazen üstünüze üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Sağlık konularınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi yaptırmalısınız. Bugün, çalıştığınız yerde bir takım pürüzler canınızı sıkabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; hobileriniz, keyif aldığınız şeylerden para kazanma isteğiniz artıyor, bunun için bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor gibisiniz fakat aynı zamanda her yerden de kıstırılmış durumdasınız.