​05 ARALIK 2017, SALI

Dolunay KARACA 05 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yengeç burcuna geçiş yaptı.

Ay, Yengeç burcuna geçiş yaptı. Korumacı, sahiplenici, aile konularının öne çıktığı bir gün. Ay ve Jüpiter arasındaki dost görünüm empati yeteneğimizin artacağını gösteriyor. Anlayış beklediğimiz ve anlayış göstermek istediğimiz bir gündeyiz. Ayrıca beslenme konusunda abartılara kaçabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, Retro etkisi ile bugün bazı ufak pürüzler yaşayabilirsiniz. Sürekli geçmişe takılı kalabilir, eski bir sevgiliniz tarafından aranabilirsiniz. Aşk konularında kesinlikle dikkatli olmalısınız. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, para evinizin yöneticisi Merkür bugün Retro hareketine başlıyor. Harcamalar ve dekorasyon gibi konularda özellikle de sanatsal faaliyetlerde biraz engellenme ve gecikmelere maruz kalabilirsiniz. Kafanız eskilere gidebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, izole olup çalışmak isteyebilirsiniz, çevrenizdekiler tarafından rahatsız edilmek istemeyebilir, kendi kendinize kalmak ve çalışmak istemeniz gayet doğaldır. Dayanıklı ve zorluklarla mücadele yeteneğiniz gelişmiş durumda.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, düşüncelerinizi karmaşıklığa düşmeden, net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz, inatçı bir tavır takınabilirsiniz; plan yapmalısınız, bunu yapmadığınız takdirde her şey üst üste gelebilir ve kafanız karışabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, kötü bir alışkanlığınızdan kurtulmak ve hayatınızda istemediğiniz şeyleri atmak için güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara da tepkisiz kalmak ve sakinliği korumak sizin için ön plana çıkıyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bulunduğunuz ortamlarda beklenmedik konular ve insanlar ilginizi çekiyor. Sürpriz gelişmelerin yaşandığına tanıklık edebilirsiniz. Yeni bir ilişki düşünen başaklar için, bu çok uzun soluklu bir ilişki olmayacaktır. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, karşınıza çıkan ilginç bir proje ile heyecan duyacak ve bunu hayata geçirmek için sabırsızlanacaksınız. Hemen olup  bitmesini isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili şeyler bu aralar gündeminizde, işinizi seviyorsunuz. Venüs sizi de etkiliyor, ilişkilere dikkat.

AKREP: Sevgili Akrepler, yabancılarla iş yapanlar veya yapmayı düşünen Akrepler için güzel bir dönem. İyi ve olumlu sonuçlar olabilir. Bekledikleri cevap gelebilir. Hukuksal meseleler içinde uygun bir süreç, çözüm odaklı olabilirsiniz. Fakat eski konular gündemde olacaktır.

YAY: Sevgili Yaylar, ortaklaşa para hanenizde parasal anlamda sürpriz gelişmeler olabilir. Bugün, kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Eşinizle beraber çıkacağınız bir yemek sizi birbirinize daha çok bağlayacak. Merkür Retroya girdi, konuşmalarınıza dikkat.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar kendinizden çok daha farklı biriyle bir ortaklık çalışması içerisine girmeyi düşünebilirsiniz. Merkür Retrosu size iş konusunda eski bir ortaklığı yeniden gündeminize düşürebilir. Bu proje eskiden yapmak isteyip yapamadığınız bir iş olabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, iş, hizmet ve sağlık konularında tecrübe kazandığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Birkaç zamandır, sinirli olduğunuz veya sizi üzen birileriyle aranızı düzeltmek için fırsatlar söz konusu.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün özellikle tamamlanma ve tamamlama konuları sizin üzerinizde etki yaratacak. Ailenizde bulunan sizin üzerinizde etkin rol oynayan birisiyle güç çekişmesine girmekten kaçınmalısınız. Retro yapan Merkür, harcamalarınızı arttırabilir.