​02 MAYIS 2017, SALI

Dolunay KARACA 02 May 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor.

Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Venüs ve Ay arasında güzel bir açı var gökyüzünde. Aşk ve ilişkiler adına güzel etkilere sahibiz. Güzel ve akıcı konuşmak, kendimizi iyi ifade edebilmek, coşku ve neşeyle hareket edebilmek hoşumuza gidecektir. Saç bakımı yaptırmak, estetik konulara eğilmek, güzellik, giyim kuşam ilgi alanımız olabilir bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, Merkür düz hareketine geçmek üzere , iletişim ve haberleşme konularımız daha rahat akacak bu haftadan itibaren , en azından zorluk çektiğimiz konular, bir yandan yumuşama yaşayacak diyebiliriz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, mayıs ayı sizler için genel anlamda aşk için uygun etkiler barındırıyor zaten. Hafta başında aile temaları ve ev konularınız öne çıkacak ve hafta sonunda yeniden flörtler, hobiler, kişisel zevkleriniz, bunlarla ilgilenmek gerekecek.

İKİZLER: Sevgili İkizler, hafta başında para ile ilgili konular gündeminizde olurken, mevcut işinizde ilerlemeler kaydedebileceksiniz. İletişim yönünüz ve kardeşleriniz ile ilgili olaylara tanıklık edeceksiniz. Evet Merkür’ün düz harekete geçmesi ilişki yönünden de rahatlamanıza vesile oluyor. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bir çok problemi çözmek için fırsatlarınız olacak, elinizi taşın altına koyabilecek ve o gücü kendinizde hissedeceksiniz. Sosyal çevrenizde aranılan ve sevilen bir kişi olduğunuz vurgulanacak, maddi kazanç kapıları ve parasal konularda ilerlemeye çalışacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, daha keyifli hissedecek ve yaşadıklarınızdan ders çıkarıp, önünüze bakabileceksiniz. Bu süreçte sizi üzen yıpratan şeylerden tamamen sıyrılın ve set çekin bu tarz şeylere; bu her şey olabilir, bir arkadaş, bir iş veya bir sevgili.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, burcunuzun yöneticisi Merkür’ün düz hareketine başlaması sizi olumlu yönde etkileyecek, yapmak istediklerinizi eylül ayına kadar gerçekleştirmeli ve önünüze çıkan fırsatları kaçırmamalısınız. Gücü içinizde hissetmeli ve kalbinizi ferah tutmalısınız sevgili Başaklar. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sosyal ortamlara girebileceğiniz ve hedeflerinizi büyütebileceğiniz durumlar söz konusu, yeni insanlarla tanışırken, onlardan etkilenecek ve fikirlerine değer vereceksiniz. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile içinize attığınız, içinizde biriktirdiğiniz sıkıntılardan kurtarıyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, işlerinizde ilerleme kaydediyor olacaksınız, Ay’ın bazı açıları zorlayıcı olsa da, Güneş ve Plüton arasında uyumlu açı, sizi düştüğünüz yerden kaldıracak, ikili ilişki konusunda da şanslı bir süreçten geçiyorsunuz hafta boyunca.

YAY: Sevgili Yaylar, biraz rahatlayabilir ve yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önünüze çıkan engelleri yıkmak için içinizde bir güç olacak, ve yeniden ayağa kalkabileceksiniz. Annenizle ilgili bir olumlu habere sevineceksiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, ortaklaşa para konuları, kazançlar veya yeni iş tekliflerine hazırlıklı olun. Merkür’ün düz harekete geçmesiyle beraber, hukuki alanda bir ilerleme yaşayabilir, alamadığınız paranızı alabilirsiniz. 

KOVA: Sevgili Kovalar, çalıştığınız yerde bir takım pürüzler canınızı sıkabilir. Hafta ortası ve sonlarına doğru aşk hayatınız canlanıyor, sevdiğiniz kişi güçlü bir insan, karakteri sağlam ve pek çok şeyi atlatmış bir yapıda, onun bu şekilde duruşu sizi de motive ediyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, yaratıcılığınız ön plana çıkarken, karşıt burcunuz Başak burcunun yöneticisi Merkür’ün düz harekete geçmesi pek tabii sizi rahatlattı ve nefes aldırmaya başladı, düzensiz giden, sorun çıkaran şeyler yavaş yavaş azalacak.