ÇEŞME'DE THE BACH OF MOMO RÜZGARI

Berk MÜHÜRDAROĞLU
Lüks bohem konseptiyle Çeşme Dalyan'da çok özel bir koyda yer alan MOMO, kendine özgü dünyasıyla bu sezon da oldukça iddialı.

Lüks bohem konseptiyle Çeşme Dalyan’da çok özel bir koyda yer alan MOMO, kendine özgü dünyasıyla bu sezon da oldukça iddialı. Yeni döneme uygun olarak Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenen kuralların yanı sıra konukların rahat etmelerini sağlayacak tüm uygulamalar bu yaz da The Beach MOMO’da titizlikle uygulanıyor. Yemek, moda, keyif ve eğlence tutkunlarının son üç yılda Ege’deki en popüler adresinde mekanın yaratıcısı Burak Beşer, güçlü ekibiyle yine Çeşme’nin yıldızı. 

Çeşme Dalyan’da yemyeşil çok özel bir koyda yer alan MOMO, kendine özgü keyifli dünyasıyla bu sezon da oldukça iddialı. Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediği sınırlar kapsamında tüm konukların sağlığı ve mutluluğu için yine sıkı önlemler aldı. Bu yaz da yemek, moda, keyif ve eğlencenin Ege’deki en popüler adresi MOMO’nun yaratıcısı Burak Beşer; Elvan Karakimseli yönetimindeki ekibiyle Çeşme’nin yıldızı. Çok beğenilen konseptinde de yeniliğe giden MOMO’nun tasarımı yine Ece Akbulut Beşer imzalı. Yemekleriyle de büyük beğeni toplayan MOMO’nun mutfağı ise bu yaz yetenekli şef Mert Şeran’a emanet. 

Mutfakta yenilik 

Bu yaz da MOMO’nun mutfağında tüm işleyiş hijyen ve lezzet temelli. Akdeniz ve Ege mutfağından ilhamla hazırlanan menü yetenekli şef Mert Şeran’ın rafine izlerini taşıyor. Çok sevilen özel lezzetlerin yanı sıra uzun öğle yemekleri için paylaşımlık yeni tatlar da konukların beğenisine sunuluyor.. Yemek ve eğlencesiyle olduğu kadar kokteylleriyle çok sevilen MOMO’nun kokteyl menüsünde yine birbirinden lezzetli tatlar var. Bu yaz tüm kokteyller Twins imzalı. Erik kokteyli başta olmak üzere yaratılan her yeni tat yaza damgasını vuruyor. 

Müzik yine başrolde 

Bu sezonu da müzikal anlamda güçlü bir ekiple karşılayan The Beach of MOMO’nun müzik direktörlüğünü yine Dj Tankut Karakurt üstleniyor. Konuk Dj’lerin de yaz boyu setin başına geçeceği MOMO’da Kerem Önger de ekibe yeni katılanlardan. 

Seçkin markalar MOMO’da 

The Beach of MOMO, tasarım markalarıyla da bu yaz oldukça iddialı. Plajın girişinde yer alanda konsept dükkanlarda Vakkorama, Les Benjamins, Vilebrequin ve Yasemin Karagülle tasarımlarıyla yaz boyunca moda severlerle buluşuyor. 

Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of MOMO; içeriği, sürpriz etkinlikleri, sanat ve tasarım projeleriyle bu yaz da Çeşme’nin Süper Starı THE BEACH OF MOMO

HAFTA'NIN KİTABI : AYŞE KULİN HAZAN

En yakın aile dostumuz olan Türkiye Cumhuriyeti 'nin en önemli yazarlarından AYŞE KULİN... Ayşe Kulin ile bir sonbahar günü telefon ile konuştuğumuz bir an vardı. Berk senin de en sevdiğin mevsim olan sonbahar ve kış mevsimini  anımsatan bir kitap geliyor adı HAZAN demişti, sevgili Ayşe Kulin.... Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısındaki anılarımız kahkahalarımız daha dün gibi geçiyor gözümün önünden. Otobiyografik özelikte olan kitap geçtiğimiz günlerde Everest Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Türk edebiyatının en çok okunan ve sevilen yazarlarından olan Ayşe Kulin'den yepyeni bir kitap daha: Hazan. Hazan'da pek çok konuyu irdeleyen Ayşer Kulin, yalın ve etkileyici kaleminden de ödün vermiyor. Hazan, hüzünle akraba olan bu sözcüğün bir başka anlamı özlem ve ayrılık mevsimi… bir diğeri sararıp solmuş, eski canlılığını kaybetmiş kimse. Kimi tanımlarında kendimi bulduğum bu kelimeyi çok sevdim ve madem ben de sonbahar mevsimindeydim ömrümün, kitabımın adını Hazan koydu.Veda ile başlayıp Umut- Hayat- Hüzün ve Hayal ile sürdürdüğü otobiyografik yolculuğunu Hazan ile noktalıyor.Kitabın hüzün dozu aşırıya kaçmasın diye komik ve mutlu anılarımdan da seçmiş siz okurları için. Hayat bir döngüdür, bahar er geç gelir ve yaza kavuşur. Ayşe Kulin’ in bir kış günü yazmaya başladığı Hazan ile bizler  bir yaz günü buluştuk. Yaz mevsiminizin mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle keyifli okumalar diliyorum.

BODRUM ANTİK TİYATRO SAHNESİNDE KENAN DOĞULU 

Yaşam enerjisini hiç bir zaman kaybetmeyen. Sahnede devleşen yaklaşık 30 yıldır sahnede her daim bir numara olan bir star Kenan Doğulu.... Kenan Doğulu gerçek bir ikon. 

Kerki Solfej’in düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında bir yıl sonra yeniden Bodrum’da sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, unutulmaz konserlere imza attı. Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Doğulu, enerjisi ve şarkılarıyla mest etti. Günler önceden biletleri tükenen konserde Kenan Doğulu sevenleri saatler öncesinden gelerek yerini aldı. Yeniden sevenlerinin karşısında olmaktan ve bu ambiyansı hep birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren sanatçı konserlerine "İlk Adımı Sen At" şarkısıyla başladı. Doğulu, konserler boyunca "Ara Beni Lütfen", "Tencere Kapak", "Kandırdım" Aşk ile Yap gibi en sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Öte yandan Bodrum konserini izlemeye gelenler arasında Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu, kız kardeşi Canan Doğulu eşi Emre Özdemir ve oğulları, Can Özdemir, Pelin Karahan, Ceyhun Fersoy-Begüm Öner, Aslı Berker de yer aldı. 

GÜNÜN SÖZÜ :

NE KAVGAM BİTTİ, NE SEVDAM

SEZEN AKSU