Fetö dev organize suç örgütü elebaşısı Fethullah Gülen hayatını kaybetti ve Türkiye artık rahat bir nefes aldı… Örgüt artık değersiz bir hale gelecek ve yabancı istihbarat teşkilatları bu rezilliği kullanamayacak.

ABD Fetö’yü kullandı ve artık çöpe attı. O kadar ki Batılı yayın organları Fetö’nün ölüm haberine pek itibar etmediler ve hatta Türkiye çıkışlı haberleri kerhen kullandılar…

Artık örgüt içinde parçalanma ve dev fonlarının paylaşım kavgası göreceğiz. Fetö’nün Avrupa ayağı ve ABD teşkilatı arasında zaten var olan gerginlik artık bölünmeye gidecektir. Bu kavgalar ve bölünmeler örgütün bütün kirli çamaşırları ortaya dökülecektir.

Fetö örgütü yeni lider açıklar mı? Buna yeltenebilirler ama Gülen yerine kimi getirirseniz getirin onun yerini tutmayacaktır. Gülen’i “kutsal” sayan bir mantalite yeni bir kişiyi Fetöcülere kolay kolay kabul ettiremez.

Örgüt üyeleri ve destekçileri Gülen’i ölümsüz sanıyorlardı ve hatta Mesih olduğunu iddia ediyorlardı ama o da sonunda her fani gibi ölümü tattı.

Örgüt şimdi “ama ruhu yaşıyor ve en yüce katlara yükseldi” gibi açıklamalarla hala Fetö’ye körü körüne bağlı kişileri diri tutmaya çalışacaklardır ama her şey beyhude.

Bu suç örgütü dünyanın her yerinde hala aktif ve şimdi bir bocalama süreci yaşanacaktır. İşte bu süreçte Türkiye’nin kararlı davranması ve bu bocalamadan faydalanması gerekir. Aynı olay Türkiye içinde Fetö kalıntıları için de geçerli. Hala adliyede, polis içinde ve asker saflarında ve bürokrasimizde gizlenen Fetöcüler tam bir tedirginlik içinde olacaklardır. İstihbarat teşkilatımız bundan faydalanmalıdır.

Gülen’in yurt dışında ölümü esasında Türkiye için bir lütuf. Keşke Abdullah Öcalan’da sürgünde yaşasaydı da Türkiye Apo olgusu ile yaşamak zorunda kalmasaydı.