BURÇ KUTUSU 30 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, hukuksal bir mesele canınızı sıkmış ve artık beklemekten usanmış olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi günlük rutin işlerinizle çok fazla meşgul ediyor ve yoruyorsunuz. Haftaya ay Balık'tayken başlıyoruz … Sizler için monoton ve birazda içe dönük bir enerji bu.

Pazartesi 30 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 29 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, egzersiz ve spor yapmaya vakit ayırmalı, kısa tempolu yürüyüşler ve aktivitelerle enerjinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Yüksek hayaller ve umutlar içerisinde olacağınız bir gün .

Pazar 29 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 28 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, arkadaşlarınızla sosyalleşerek, bolca iletişim kurmak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırmak isteyeceğiniz bir gün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bir gün, yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle tanışma fırsatınız var.

Cumartesi 28 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 27 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, duygusal meseleleri halletmek için uygun bir süreç olmayabilir. İş yapılmalı ve iş konuşulmalı bugün sizler için. Hafta sonuna girmeden önce elinizdeki işleri tamamlamanız yerinde bir hareket olacaktır.

Cuma 27 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 26 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, yakın çevre veya eşiniz dostunuz olan bir kimsenin herhangi bir ameliyat, hukuki dava, seyahat gibi durumları olabilir ve bu durum sizi de bağlayabilir. Kendinizi mantıklı olmaya teşvik etmelisiniz.

Perşembe 26 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 25 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün kendinizi tamamen işinize yönelebilir ve aldığınız güzel enerjilerle, verimli çalışmaların içine girebilirsiniz. İş bağlantılarınız artıyor, başarınız katlanıyor. Ayrıca Çarşamba günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapacak, kardeşlerinizle olumlu bir atmosferde olacaksınız.

Çarşamba 25 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 24 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, işlerinizi ele alırken ciddi ve ağırbaşlı bir tutum sergilemeniz olası. Bu hafta devrede olacak Venüs Mars karşıtlığı; ikili ilişkilerden yana pek şansınız olmayacağını söylüyor bize…Fikir ayrılıkları, zıtlaşmalar, hafif sürtüşmeler içerisinde olabilirsiniz.

Salı 24 Mayıs 2016 00:00
BURÇ KUTUSU 23 MAYIS

KOÇ: Sevgili Koçlar, Merkür'ün düz hareketine geçmesiyle para akışınız normale dönüyor, alım satım, ticaret gibi konularda açılım yaşayabilirsiniz. Bu hafta ay yay burcunda başlıyoruz haftaya, sizin 9. evinizde ve uluslararası ticaret, eğitim hayatınız, yurtdışı bağlantılarınız tetikleniyor.

Pazartesi 23 Mayıs 2016 00:00