BURÇ KUTUSU 18 TEMMUZ

Dolunay KARACA 18 Tem 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; Ay oğlak burcunda başlıyoruz haftaya, son derece sistemli ve bir o kadar da çalışkan ve motiveyiz. Merkür ve Venüs'le olan uyumlu açısı sayesinde, konuşmalarımız ve algımız iyi çalışıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; Ay oğlak burcunda başlıyoruz haftaya, son derece sistemli ve bir o kadar da çalışkan ve motiveyiz. Merkür ve Venüs’le olan uyumlu açısı sayesinde, konuşmalarımız ve algımız iyi çalışıyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; bu hafta ev ve hane ile ilgili karar alma haftası sizler için. Yurtdışı bağlantılı işler ve seyahatler gündeminizde olacak. Hukuksal konularınız vurgu yapabilir, eğitimle ilgili işleriniz olabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; bu hafta kendi iç sesinize güvenebileceğiniz bir haftadasınız. Ortaklaşa işler, kredi, vergi gibi konularda yeni kararlar alırken, eşinizden destek göreceksiniz. Sevdiğiniz kişi aranızda geçenleri çoktan unuttu ve size hak verdi.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu yengeç olanlar; bu hafta aklınız ikili ilişkilerinizde; sevdiğiniz kişiye daha ılıman yaklaşmak, onun anlayacağı dilden konuşmak, birlikte bir şeyler yapmak isteğindesiniz. Kendinizi ona adamaya hazırsınız aslında. Tabi o, buna hazır mı ? Bu hafta 20 Temmuz’da evlilik hanenizde bir gerginlik olabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; bu haftadan itibaren artık siz sevgili aslanların dönemi başlıyor olacak, yaşasın diyorum. Güneş aslan burcuna geçiş yapacak hafta sonu 23 temmuz günü; şu an zaten Venüs Merkür aslan burcundalar; burcunuzda çok güzel bir görünüm var; bu da sizi güçlendiriyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; arkadaşlarınızla aranızın çok iyi olacağı bir hafta; yalnız özellikle hafta sonuna doğru kendinizi bitkin hissetmeye başlayabilirsiniz. 12.evinizde gezegen topluluğu yaşanacak. Biraz geri planda kalmak, biriken işlerinizi tamamlamak yerinde olur.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; iş potansiyeliniz ve arkadaşlık ilişkileriniz gayet iyi gidiyor. Dolayısıyla para harcayan da bir tutumdasınız bu aralar, bu hafta ebeveynlerinizden birinin sağlık, durumuyla ilgilenmek ve buna üzülmek durumunda kalabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep; bu hafta iş yerinizde parlayacaksınız, güzel teklifler ve paralar elinize geçebilir. Sevdiğiniz kişi de yükselişe geçiyor, ona bir sürpriz var bu hafta; siz de buna seviniyorsunuz. 20 Temmuz’da bir dolunay gerçekleşiyor; dolunay kardeşler, yakın çevre ve iletişim aksınızda gerçekleşiyor.

Yay ve Yükselen Yay; bu hafta para hanenizde bayağı zorlandığınızı söylemek durumundayım. Ani harcama yapmak durumunda kalabilir, almak istediğiniz şey için düşünmeden para harcayabilir ve zorlanabilirsiniz. 20 Temmuz’daki dolunay kaynaklar alanınızda gerçekleşiyor, dolayısı ile maddi konular öne çıkacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; bu hafta kendinizle ilgili çok önemli bir kararı vermek durumunda kalacaksınız. Bunu yaparken biraz içiniz yanacak, belki biraz acı çekeceksiniz, ama  dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve kendinizi ön plana alıyorsunuz, yaşamınızda kendinizle ilgili önemli değişiklikler olabilir.

Kova ve Yükselen Kova; bu hafta kötü bir alışkanlığınız varsa bırakmak için güzel etkiler var, ruhsal anlamda sizi yoran. Üzen birileri olduysa, onları da hayatınızdan çıkarmak iyi gelecektir. Merak etmeyin aşk hayatınızsa çok çok iyi gidiyor, hatta etrafınız dolup taşıyor olacak.

Balık ve Yükselen Balık; arkadaş hanenizde ciddi sorunlarınız olabilir bu hafta; bunun sebebi de partnerinizin kıskançlıkları veya sizin sevdiklerinizi onun sevmemesinden kaynaklanabilir, eleştirel ve herkesi size layık görmeyen biri olarak, sosyal hanenizi değiştirmeniz gerekebilir.