​14 ŞUBAT 2017 SALI

Dolunay KARACA 14 Şub 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Ay, tüm gün Terazi burcunda hareket ediyor.

Bugün Ay, tüm gün Terazi burcunda hareket ediyor. Uyumlu, dengeli, barışsever, diplomatik bir atmosferdeyiz. Sevgi alma verme şeklimiz, sosyalleşme ihtiyacımız yüksek; ilişkilerin ön planda olduğu bir gün. Yalnız Ay’ın Mars ve Venüs’le karşıt açısı var; yani pire için yorgan yakmayalım. Sevgililer Gününüz kutlu olsun.

KOÇ: Sevgili Koçlar, sevgiliniz veya partnerinizle ilgilenecek ve ona gerekli değeri vereceksiniz. Bazıları buna karşı çıkıyor çevrenizde, ama onlara inat siz daha çok sevdiğiniz kişiden yana olacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, aşk ve flörtler konusunda şanslısınız. İlgilendiğiniz kişi, çok yakında sizi arayacak. Ama hemen değil, biraz daha sabırlı olmanız gerek. İş konuları şimdiden aklınıza takıldı. Yarın için hazırlık yapmanız gerekebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ailenizle bir arada evde geçirebilirsiniz bugünü…Veya sevdiklerinizle keyifli aktiviteler, ziyaretler yapabilirsiniz. El becerileriniz gelişiyor ve elinizi neye atsanız halledebiliyorsunuz. Sizler her işin altından kalkabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sevdiklerinizle geçireceğiniz bir gün sizler için. Çalışkanlığınız ve azminiz sayesinde zor işlerin bile üstesinden geliyorsunuz. Bugün iletişim yönününüz çok kuvvetli, bu fırsatı nasıl değerlendireceğiniz size kalmış.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, parasal konuları kafanıza takmamalı, sevgililer gününün tadını çıkarmalısınız.. Eşiniz veya partnerinizde böyle düşünüyor. Kendinizi bir  işe adadınız, çalışma kapasiteniz artarken, dost sandıklarınızdan dost çıkmayabilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, sağlık sorunları veya hafif çaplı şeyler atlatıyor olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız geçmiş üzüntüleri hatırlamak istemeyeceksiniz. Eski bir sevgilinizin sizi hayal kırıklığına uğratmış olması vs... Kendinizle ilgilenin sadece.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, aklınıza daha önce gelmemiş bir fikir gelebilir, bu sizi heyecanlandırabilir. Geleceğe yönelik yapmak istediklerinizi kendi kendinize düşünüp, plan yapabilirsiniz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, sosyalleşmek isteyeceğiniz bir gündesiniz, kabuklarınızdan artık tamamen sıyrılmak ve insanlarla bir arada olmaktan keyif aldığınız bir zaman dilimi. Bu arada aşk konularında ciddi bir beraberlik söz konusu.

YAY: Sevgili Yaylar, çocuğu olanlar için onların bir takım isteklerine cevap vermeniz gereken bir zaman dilimi. Aile büyükleriyle bir araya gelebilir, onların desteğini hissedebilirsiniz. İş konularında tutumunuz ise gözlem yapmak.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, uzak akrabalarınızdan alacağınız bir habere sevinirken, nelerin zaman içerisinde değişim ve dönüşüm geçirdiğini fark edip, şaşırabilirsiniz. Bugün kendinize olan güveniniz artacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, eşiniz veya partnerinizle beraber katılacağınız organizasyonlarda ilgi odağı olmak istemeyecek ve kendinizi soyutlamaya çalışacaksınız. Bazı şeyleri sırf mecbur olduğunuz için yapmak sizi sıkabiliyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, sağlığınız iyiye gidiyor bu da sizi sevindirecek, yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapacak, evde dolap düzenleme, erzak alışverişi gibi rutin işlerinizi halledeceğiniz bir gün. Geleceğe dair hedef ve hayalleriniz var.