Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 18.05.2024 16:47

Gazapizm'den film gibi konser

Rap müziğin başarılı ismi Gazapizm, Der Bremer'in katkılarıyla Volkswagen Arena'da dev bir konsere hayranlarıyla buluştu.
Gazapizm'den film gibi konser

Dört yıllık bir aranın ardından dinleyicilerle buluşturduğu beşinci stüdyo albümü “Dönmek İçin Eve”nin ilk ve lansman konserinde sahne alan Gazapizm, bir ilke imza attı. Konserin ilk yarısında albümü sinematik bir şovla birleştirerek performe eden Gazapizm, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir çalışma ile konserle eş zamanlı olarak albümdeki her şarkının yer aldığı uzun metraj filmin ilk gösterimini gerçekleştirdi. Bu özel gece için kurulan 500 metrekarelik sahnede yerini alan toplam 90 kişiden oluşan ekip, 300 metrekare led ekran ve 400 parça ışıkla yapılan dev şova, alanı dolduran binlerce kişi eşlik etti. 


BİRAZ KONSER BİRAZ FİLM!


Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Gazapizm, "Konserin ilk yarısında eş zamanlı bir şekilde film izleyeceğiz. Böyle bir tecrübeyi ilk kez yaşayacağım ama bildiğimiz bir sahneye çıkıyoruz. Seyircilerle tarihi bir akşam geçireceğimizi tahmin ediyorum" dedi.  


Konserin ikinci yarısında orkestra ve koro ekibi eşliğinde sahneye çıkan Gazapizm, sevilen şarkılarını art arda seslendirdi ve hayranlarına muhteşem bir konser deneyimi yaşattı.