RADYOBİR 93.4 FREKANSI İLE YAYINDA

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Yeni yılla birlikte yayın hayatına başlayan RadyoBir her gün birbirinden farklı ve enerjik bir şekilde sizlerle buluşmaya başladı.

Yeni yılla birlikte yayın hayatına başlayan RadyoBir her gün birbirinden farklı ve enerjik bir şekilde sizlerle buluşmaya başladı. Yaklaşık üç buçuk yıldır sizlerle buluşan Aslı’nda Müzik yazılarım artık her perşembe günü 18.00-19.00 saatleri arasında sizlerle olacak. Canlı yayın yapmanın heyecanını geçtiğimiz perşembe günü ilk kez tecrübe etmiş olsam da, çok ama çok eğleneceğiz. Radyonuzdan 93.4 ve www.radyobir.com.tr adresinden birbirinden farklı birçok yayıncımızı dinleyebilirsiniz. Unutmayın her perşembe saat 18.00’de RadyoBir 93.4 frekansında bekliyorum sizi.

Aralık ayında başlayan akşam 21.00 sabah 05.00 ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları hala devam ediyor. Bir yandan tabi ki restoran ve kafeler sadece gel al veya evlere servis ile çalışıyor. Zorlu bir süreci yaşıyoruz ve hepimiz ailemizle, arkadaşlarımızla dışarı çıkmayı oturup bir kahve içmeyi, uzun uzun sohbet etmeyi çok özledik. Hakikaten özledik. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın yaptığı paylaşıma göre İstanbul’da pandeminin etkilendiği birçok ilçede vaka sayıları azalmaya başlamış. Tabi ki bunu duymak bize hemen restoranlar ne zaman açılacak acaba diye de düşündürmeye başladı. Bir yandan çok özlüyoruz, bir yandan çok korkuyoruz. Birkaç gün önce Bahçeköy mezarlığına babaannemin kabrini ziyarete gittim. Mezarının bulunduğu yer etrafının boş olduğu tenha bir alandı, fakat gözlerime inanamadım 1 ayda bütün boş alanlar dolmuş ve ben oradayken arka arkaya cenazeler gelmeye devam ediyordu. Bu manzara yasakların neden bu kadar olduğunu bir kere daha hatırlattı. Maskesiz gezmeyi, sarılmayı, sokaklarda gezmeyi, dışarıda oturup çay kahve içmeyi asla büyük bir lüksmüş gibi hayal edemezdik. Ama şimdi değerini daha iyi anlıyoruz sanırım. Maske, mesafe, hijyen lütfen bu üçlüyü unutmayın.