ESKİ CEO, HAMDİ TOPÇU'NUN THY ANILARI

Aylar öncesinden haberi gelmişti. "THY Yönetim Kurulu eski Başkanı Hamdi Topçu kitap yazıyormuş" diye. Doğrusu ben de merak ettim ne yazacak acaba?

Pazar 02 Haziran 2019 02:45
TURİZMİ, BAKANLIK DEĞİL, TÜRSAB YÖNETMELİ!

Türkiye'de, turizm denilen; gezme, görme, yeme, içme, konaklama faaliyetlerini devlet katında adına bazen Kültür, bazen de Turizm Bakanlığı denilen dev yapılanma idare eder. Bazen de hem Kültür hem de Turizm Bakanlığı aynı isimle vaziyete hakim olmaya gayret eder ama işler de hep birbirine karışır gider. 

Pazar 26 Mayıs 2019 02:45
HAVA ŞEHİTLERİ SOĞUKTA ANILAMAZ MI?

Doğrusu kaç kişinin haberi vardı, kimler haberdardı bilmiyorum. Ama hafta içinde 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü idi. 

Pazartesi 20 Mayıs 2019 02:30
THY GENEL KURULU'NDAN SÜRPRİZ ÇIKAR MI? 

Türkiye'nin dünyada en fazla tanınan ve bilinen markası Türk Hava Yolları ticari faaliyetlerini bir Anonim Ortaklık olarak sürdürmektedir.

Pazar 12 Mayıs 2019 02:50
TUĞÇELER 'İN GURURUNU KİMLER KIRIYOR?

Geçen hafta, İstanbul Havalimanı'nda yaşanan bir olay hepimizi derinden üzdü. Kendini çok önemli biri olarak görme hastalığına yakalanan ve problemli olan bir kadın yolcunun, kontuarda görev yapan hemcinsine karşı dile getirdiği hakaretler yenilir yutulur cinsten değildi.

Pazar 05 Mayıs 2019 02:55
HANİ, TATİL YAPMAK HERKESİN HAKKIYDI?

Havalar ısınmaya başladı, bahar güzel ve iç ısıtan yüzünü gösterdi. Her ne kadar sabahları serin olsa da mayısla birlikte insanların içinde, bir tatile gitme hevesi uyanır. Herkes şimdiden tatil planları yapmaya başladı. İyi güzel de adına tatil denilen bu aktivite öyle kolay yapılacak bir iş olmaktan giderek uzaklaşıyor. 

Pazar 28 Nisan 2019 03:00
THY'DE ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTIR

Ülke seçim sonuçlarına odaklanmışken, çalışanlar, dar gelirliler ve emekçiler daha iyi hayat koşullarına kavuşabilmek için zorlu bir gayretin içinde kıvranmaktadır. 

Pazar 21 Nisan 2019 02:40
HAVA-İŞ, DERDİ AİDİYET Mİ, AİDAT MI?

Bana göre, Hava-İş'in bugünkü yönetimi aidiyet değil, sadece aidat peşindedir.

Pazar 14 Nisan 2019 03:10