ERDOĞAN ATATÜRK'ÜN TÜRKİYE'SİNİ İNŞA EDİYOR

İlnur ÇEVİK 11 Kas 2016

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Atatürk hayatta olsaydı da milletinin nasıl demokrasiye sahip çıktığını, 15 Temmuz'da nasıl silahsız milletin silahlı darbecileri durdurduğunu, milletinin nasıl bir destan yazdığını görseydi.

Atatürk keşke hayatta olsaydı da Türkiye’nin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her yönüyle nasıl hayalindeki ülkeye dönüştüğünü görseydi…

Yine hayatta olsaydı da kurucusu olduğu ve bugün tanınmaz haldeki CHP’nin ne kadar güdük kaldığını, büyük Türkiye ideallerinin gerçekleştirilememesi için nasıl bir çaba içinde olduğunu görseydi…

Bugün Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu bu büyük devlet adamı ve komutanı saygı ve hasret ile anıyoruz ama aynı zamanda çok da mutluyuz çünkü onun ideallerini gerçekleştiren bir yönetim var.

Türkiye dünyanın en büyük 20 ekonomisinin arasında. Mali sistemi gayet sağlam… Üretiyor, satıyor ve gelişiyor. Ülkede ulaştırma mükemmele yakın seviyede. Ülke duble yollar ve havaalanları ile kaplı.

Atatürk’ün çok sevdiği İstanbul, Erdoğan sayesinde muazzam bir metropol oldu. Ankara ise onu gururlandıracak bir başkent oldu.

Keşke Atatürk hayatta olsaydı da Türk ordusunun Suriye’deki mükemmel performansını görseydi. Türkiye’nin artık bölgesinde bir güç olduğunu, tokat atmaya kalkanın elinin nasıl kırıldığını görseydi.

Atatürk hayatta olsaydı da milletinin nasıl demokrasiye sahip çıktığını, 15 Temmuz’da nasıl silahsız milletin silahlı darbecileri durdurduğunu, milletinin nasıl bir destan yazdığını görseydi. Yani halkının nasıl mirasına sahip çıktığını gururla görseydi.

Atatürk Türkiye’nin nereden nereye geldiğini görüp şaşırabilirdi. Tek şaşırmayacağı şey hiçbir zaman eksik olmayan bozguncuların, fitnecilerin varlığı ve ülkemiz aleyhine yaptıkları propagandalar ve faaliyetler olurdu… İşte HDP, işte PKK, işte FETÖ ve maalesef Can Dündar ve gibileri…