FUTBOLUN DÖVİZİ

İçinden geçmekte olduğumuz iç ve dış kaynaklı döviz artış sürecinde futbol kulüplerimiz de her geçen gün içinden çıkılamaz bir duruma sürükleniyorlar. Maalesef.

Pazar 12 Ağustos 2018 02:30
SIKINTILAR VAR

Amerika'nın 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sonrası uyguladığı ambargo ile yerli silah üretimine mecbur kalışımıza benzer bir itekleme ile UEFA Finansal Fair Play uygulaması ile de masrafları kısarak ve alt yapıya yönelerek "ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya" mecbur kalışımız, sebep-sonuç ilişkisi içinde bizim hayrımıza netice verecek gibi gözüküyor.

Salı 07 Ağustos 2018 01:00
ALTYAPININ ÜSTÜ

Cem YILMAZ'ın reklam yıldızı olduğu yıllardaki bir sahneden aklımıza kazınan "eğitim şart" klişesinin aslında ne kadar önemli bir tespiti içerdiğini yaşadıkça görüyoruz; hakikaten "eğitim şart".

Cumartesi 04 Ağustos 2018 02:00
ERKEN KALKAN YOL ALIR

Süper Ligimizin başlamasına sayılı günler kala (sezonun ilk maçı 10 Ağustos Cuma akşamı Ankaragücü-Galatasaray) özellikle Avrupa'da Ülkemizi temsil edecek takımlarımız başta olmak üzere, bir transfer telaşesi yaşanıyor.

Salı 31 Temmuz 2018 02:10
DENİZ BİTTİ UŞAKLAR !

Ya da "Titanic Battı" diyebiliriz. Hafta içinde salı akşamı başlayıp geceye doğru devam eden "Ulusa Sesleniş" programında Fenerbahçe Başkanı Ali KOÇ'un dediklerinden anladığımızın en özet hali olarak.

Cumartesi 28 Temmuz 2018 02:00
DELİKANLI MESUT

Uzun süren sessizliğini pazar günü sosyal medyada yaptığı paylaşımla bozdu Mesut ÖZİL. Bu paylaşımda, nazik bir dille bütün düşündüklerini açıklıkla ifade etti.

Salı 24 Temmuz 2018 02:10
TÜRK İŞİ VAR

Geçen hafta Pazar akşamüzeri hemen hemen aynı saatlerde iki komşu coğrafyada, iki tartışmalı pozisyonun ardından yöneticiler Video Assistant Referee (VAR)'a müracaat ettiler. Ortaya çıkan sonuçlar bize; bizi beklemekte olan akıbetimiz hakkında fikirler verdi ve bazı serbest çağrışımlara yol açtı.

Cumartesi 21 Temmuz 2018 02:00
RÜYALAR GERÇEK OLSA

Emel SAYIN'ın billur gibi sesinden yıllardır dinlediğimiz, Hulki SANER'in Nihavend makamındaki bestesi; "rüyalar gerçek olsa, seni her gün görürdüm, o incecik beline sarılarak yürürdüm, sabah olmasın diye güneşi durdururdum..." diye devam eder hepimiz hatırlarız.

Salı 17 Temmuz 2018 02:20