Geçen haftaki yazılarımda yeni başlayacak dizilerle ilgili yorumlarda bulunmuştum. Bu hafta da geçtiğimiz sezonlarda güzel reytingler alan ve yeni sezonda da devam edecek dizileri yazmak istiyorum. Eylül ayında birçoğu yayınlanmaya başlayacak…

Bunlardan biri benim de severek izlediğim “Sandık Kokusu”… Sandığın kokusu tamamen değişti. Yeni sezona komple yenilenerek başlıyor. Geçen sezon, oyuncu kadrosunda gitmemesi gereken Metin Akdülger diziden ayrılmıştı.

İşin aslı astarı; bu durum dizi için büyük bir riskti ve dizinin akıbetini de belirsizleştirmişti. Son bölümlerde Sandık Kokusu’nun hafiften tadı tuzu kaçmıştı. Allah’tan O3 Medya, art arda akıllıca kararlar aldı. Önce, dizinin perde arkasında çalışan yönetmen dahil tüm kadroyu değiştirdi. Sonrasında da diziden ayrılan Metin Akdülger'in yerine Engin Öztürk gibi bir isim koyarak muhteşem bir hamle yaptı…

Ki kendisine hayranım! Fragmanlarından gördüğüm kadarıyla Engin Öztürk diziye cuk diye oturmuş. Özge Özpirinçci ile birbirlerine çok yakıştırdım. Ayrıca, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner gibi diziye renk katacak isimler de katıldı. Sandık Kokusu, tüm riskleri bertaraf ederek, bu sezona muhteşem bir giriş yapacakmış gibi görünüyor.

Şerbet kaynıyor…

Herkesin dört gözle beklediği “Kızılcık Şerbeti” dizisinin, üçüncü sezonunun ilk bölümü dün yayınlandı. Anlaşılan o ki, Kızılcık Şerbeti yeni sezonda da herkesi ekrana kilitleyecek. Dizi, sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Benim bu dizide en sevdiğim şey, hiç düşmeyen temposu... Yeni sezonun ilk bölümünde de tempo bir hayli yüksekti.

Diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Demir, Batuhan Yüzgüleç ve Servet Panur gibi yeni oyuncular dahil oldu. Bir diğer yeni isim ise Fırat Çelik. Yeni sezonda arka arkaya şaşırtıcı gelişmeler olacak. Görkem, Fatih’e dünyayı dar edecek. Giray’ın yasak ilişki yaşadığı üvey annesiyle olan ilişkisi ortaya çıkacak. Nursema, Batuhan Yüzgüleç’le yeni bir aşka yelken açacak. Abdullah Bey, Alev’in ölümüne rağmen Pembe Hanım’dan ayrılmaya çalışacak, ama Pembe kolay kolay pes etmeyecek. Daha pek çok şok edici olay olacak.

En çok merak edilen detaylardan biri de Fırat Çelik’in canlandıracağı karakter. Fırat; Ömer’in yaralarını saracak ve Kıvılcım’a yeni yaralar açacak kişi olacak. Hadi bakalım, gözümüz aydın! Kızılcık Şerbeti başladı, nefesleri tuttuk, bir sonraki cumayı bekliyoruz.

Yakındır!

Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı, dördüncü kez dünyaevine girdi. Bu evlilik kararıyla birlikte tabii ki birçok dedikodu da ortaya atıldı. Böyle durumlarda akla ilk gelen şey hamilelik oluyor. Sosyal medyada birçok sayfa, Ayça'nın hamile olduğu iddialarını paylaştı. Ayça hamile olmadığını açık açık söylese de bazıları bu açıklamaya inanmadı.

Ama Ayça doğru söylüyor, hamile değil! Ancak edindiğim bilgilere göre, Ayça bir süredir bebek için tedavi görüyormuş, maalesef bu tedavi işe yaramamış. Fakat çift henüz vazgeçmiş değil. Ayça, "İki ayda bir benim hamilelik haberlerimi yapmayın," dese de bu tarz haberler yapılmaya devam edecek. Kim bilir, belki de en kısa zamanda müjdeyi bize kendisi verecek.