Bu FETÖ'cülük çok zor iş arkadaş. Bir yandan inanmadığın gibi yaşamaya zorlan, diğer yandan maaşını alsınlar, bankaya para yatırtsınlar, zorla gazete abonesi yapsınlar, öte taraftan emirler versinler.

Bu FETÖ’cülük çok zor iş arkadaş. Bir yandan inanmadığın gibi yaşamaya zorlan, diğer yandan maaşını alsınlar, bankaya para yatırtsınlar, zorla gazete abonesi yapsınlar, öte taraftan emirler versinler. Kumpas kur, iftira at, seni dost bilenleri kazıkla, kalk üşenme Amerika’ya git. Daha sonra intihar eylemine giriş, yakalandığında bile mertlik gösterip, “Evet ulan ben şuyum” diyeme. Tüm bunların arasında bir yanda bilişim teknolojisinin bütün olanaklarını kullan. Bilişim, hatta TÜBİTAK uzmanı ol, F-16 kullan. Diğer yanda Hıdırellez’de gül dalına resim çizilmiş kâğıt bağla, beddua seanslarına katıl, Fetullah Gülen’in gömleğini sakla, su içtiği bardağı kutsa, cebinde onun üflediği üzerinde elin gâvurunun resmi olan 1 dolar taşı. Bunlarla da bitmesin. Sürekli yanlış çıkan kehanetlere inan, uğraş ki Fetullah Gülen’in bilmece gibi konuşmalarından bir anlam çıksın.

Bir zamanların Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı’nın odasında yapılan aramada bir kağıt parçası bulundu. Üzerine bir ev çizili. Biliyorsunuz Hıdırellez’de istediğiniz şeyi bir kağıda çizip gül dalına asıyorsunuz. Kadim zamanlardan gelen bir halk adeti. Şamanik öğeler taşıyor. Tamam hadi diyelim ev istedi bunu yaptı. Aynı kağıda kendince ölmesini istediklerinin adını yazıp bir de mezar çizmiş. Peki “Doktor bu ne?” Benim bildiğim Hıdırellezde gül dalına asılan bu kağıtlar eğer dilekler gerçekleşirse tekrar açılır. Bu durumda ölmesini istedikleri gayet sağlıklı bir biçimde yaşadığına göre ya ev sahibi oldu diye düşünüyorum ya da kağıda gül dalına asmayı unuttu. Biz gerçekten çok şanslıymışız. Ya operasyonu tamamlayıp kağıdı başarıyla güle asmayı becerseydi. Bizi kimse kurtaramazdı Valla. Yahu. 30 yıldır ordunun içindesiniz. Güya çağdaş savaş sanatının tüm inceliklerini biliyorsunuz. Milyon dolarlık füzeleri, 10 milyonlarca dolarlık uçakları kullanıyorsunuz. Ama bel bağladığınız şeye bir bakın ne olur. Bu bile neden başarılı olamadığınızı ortaya koyuyor. Neye yansam bilmiyorum. Böylesi halk inanışlarına bel bağlayan “Komutan”ların olduğuna mı, güya bilimsel eğitim verilen silahlı kuvvetlerde bu gibilerin ilerleyebildiğine mi? 30 yıldır gizleniyorsunuz. Bu geçen sürede duvar olsanız yağmur üzerinizde iz bırakırdı.

Hıdırellez yetmez büyü lazım

İnançla inanışı karıştırdıkları için oluyor her şey. İnanç bir bütündür. Beraberinde binlerce başka şeyi de taşır ama hepsini kapsar. Bir bütündür. Tek tek saymayacağım. Ama inanış hiç de öyle değildir. Çok parçalı, bütünlükten uzaktır. Hiç bir şeyi kapsamaz. Her biri kendi başına saçma sapan olabilir. İnanış bana göre inancın düşmanıdır. Tıpkı bilimin de düşmanı olduğu gibi. İnancın temel yapısını yok sayıp inanışlarla hayatını düzenlemeye kalktığınızda ortaya FETÖ gibi oluşumlar çıkar. Fetullah Gülen’e kutsiyet atfetmek bir inanç değil, inanıştır. Ben şimdi FETÖ’cülere hayatlarının kıyağını yapacağım. Belli ki bu işleri çok seviyorlar. Denedikleri onca şeyden sonra hiç birinin işe yaramadığını görünce yapacak yeni şeyler arıyorlardır. Onlara önerim büyü. Çünkü yapmadıkları bir o kaldı. (Peşin konuşmayayım belki de yapmışlardır.)

Domuz yağı büyüsü:

Domuz yağına karıştırılan bitkisel malzemeler ve üzerinde yapılan işlemler sonrası şeytani cinler büyünün amacına göre kişilere özel olarak görevlendirilirmiş. Bu görevlendirme sonrası zarar verilmek istenen kişinin bulunduğu mekâna veya kişinin kıyafetlerine sürülmesiyle etkileme başlamış olurmuş. Domuz yağı üzerine görevlendirilen cinler doğrudan kişi üzerinde etkileme yapmaya başlarlarmış. Domuz yağı büyüsü için mutlaka eve birilerinin girmiş olması gerekmezmiş bile. Bazen uzakta olan kişiler için cinler vasıtasıyla da adresine ulaştırılabilirmiş.

Domuz yağı büyüsü yapabilmek için mutlaka şeytani cinlerle irtibat halinde olmak gerekirmiş. Üstelik cinler görevlendirilmeden bir yere domuz yağı bulaştırmanın hiç bir faydası olmazmış.

Papaz büyüsü:

Papaz büyüsü yapılarak kişi üzerinde birçok etkileme ve değişiklik yapılması mümkünmüş. Papaz Büyüsü bilinen en etkili kara büyü yöntemi olarak bilinirmiş. Yüksek etkisi nedeniyle yüzyıllardır uygulandığı için unutulmamış, hatta geliştirilerek daha da etkili hale gelmişmiş. Hz. İsa’nın ölümünden sonra değişikliğe uğramaya başlayan Hristiyanlık döneminde yoğun olarak uygulanan büyü ve büyücülük kilise tarafından aforoz edilmişmiş. Eee büyü yapan zavallı papazlar ne yapsınlar, onlar da intikam için papaz büyüsünü icat etmişler. Bu hem papaz hem büyücüler güya toplumun önde gelenlerine büyü yaparak zarar vermiş hatta bu kişileri büyü yoluyla öldürdükleri bile olmuş.

Ayırma ve soğutma büyüleri:

Genel anlamda birlikte yaşayan ve ayrılmak istemeyen kişilerin birbirlerinden soğumaları, uzaklaşmaları ve ayrılmaları amacını taşırmış. Bu bahsettiğim aşk meşk işlerinde. Ama siyasi birliktelikler için de kullanılabilir gibi geliyor. Normal şartlarda her şey yolunda giderken aniden eşiniz veya sevdiğiniz kişi sizden anlamsız bir şekilde uzaklaşır, yaptığınız her hareket onu rahatsız eder. Bu rahatsızlık bir süre sonra önce tartışmalara sonrasında ise soğuma ve uzaklaşmalara neden olurmuş. İşte bunun sebebi bu büyü olabilir.

Bu büyü türü derin dondurucu gibi. Aslında her şeyi, her şeyden soğutabiliyormuş. Mesela: Cinsellikten soğutma büyüsü, aileden soğutma büyüsü, erkeği soğutma büyüsü, evden soğutma büyüsü, işten soğutma büyüsü, içkiden soğutma büyüsü, kocayı soğutma büyüsü, kendinden soğutma büyüsü, kadından soğutma büyüsü diye uzayıp gidiyor. Buna eklemeler yapabiliriz: Savcılar için soruşturmadan soğutma büyüsü, darbecilere destek vermeyen askerler için demokrasiden soğutma büyüsü, her parti seçmeni için liderlerde soğutma büyüsü, halk için ülkesinden soğutma büyüsü gibi. Daha bir sürü büyü türü varmış. Araştırınca öğrendim. İnternette sanal büyücüler bile var. Reklamlarını yapıyorlar. İnternette uzun uzun yazıyorlar ama kendilerine müşteri bulma büyüsü yapmaktan acizler. Benim FETÖ’ye önerim, “Kısmet açma” büyüsü. Diğer tüm yaptıkları nasılsa işe yaramıyor. Bu büyü başarıya ulaşırsa hiç olmazsa iyi bir kısmet bulurlar.