GALATASARAY'IN "ÖLÜMÜ UYKU" BİLEN DİVAN'I FEÖ'YÜ DEĞİL KALPLERİ KIRDI!

Süleyman KORKMAZ
Tüm Yazıları
​Galatasaray'da çok yürekli hassas ruhlu, melek huylu herkesle iyi geçinmeye çalışan pek çok Başkanı'nı tanıyorum ve onların döneminde Florya'da muhabirlerden biri de bizdik.

Galatasaray’da çok yürekli hassas ruhlu, melek huylu herkesle iyi geçinmeye çalışan pek çok Başkanı’nı tanıyorum ve onların döneminde Florya’da muhabirlerden biri de bizdik. Ama o zaman çok önemi olmasa da bugün kararları ile Sarı-kırmızılı dünyanın geleceğine yön veren Divan Üyeleri bu kadar açık ve bariz bir İslam düşmanı değilmişler gibi gelirdi bana… Biz kuluz yanılmaktan geri kalmayız ama Dursun Özbek’te de yanıldık maalesef. Eline daha önceki başkanların alamadığı tapuyu geçirmesine ve pek çok projesinin onaylanmasına rağmen Dursun Başkan da yuh’lara engel olamadı. Bu çirkinliğin rezalet olduğunu yakışmadığını söyleyemedi.

Niye biliyor musunuz nefis diye bir şey var Allahü Teala’ya düşman olan ve bize de düşman olan bir iç şeytan. Hatta onun için şeytandan daha tehlikeli buyuruluyor.

Bu malum Divan Kurulu üyeleri Galatasaray’ın geçmişindeki temizliğe kömür örtmekle kalmadı aynı zamanda tertemiz kalpleri de kırdı. Bununla da yetinmedi Fetö terör örgütünün iki elemanına Hakan ve Arif’e dokunamadı. Bir anlamda sayın Cumhurbaşkanı’na “Sen kimsin yahu biz Galatasaray Divanıyız” demeye getirdi.

Sonradan sayın Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri gerekeni yaptı ama onlar da Fetö üyeliğini değil aidat ödenmemesi gerekçesini ortaya koydular. Bunları Fetö’den attık diyemediler.

Herkesin yürekli olmasını beklemek zor. Biz şanslıydık. Hep yürekli insanlarla çalıştık ve onların haklarını ve yaptıklarını savunduk.

İnanın dünyada son vurup yaralamak isteyeceğim kişi sayın Başkan Özbek’tir. Düşmanın adını ve icraatlarının verdiği zararı kendisinden duymak gibi bir hakkımız olamaz mı?

Fetö tehlikeli ve içimize kadar sızmış bir örgüt özür dileriz dese daha da büyür bence…

Divan’dan birkaç sağ duyulu üye dışından beklentimiz yoktur ve olamaz da…

Emre Mor’u kapan karlı çıkacak!

İşaretler Galatasaray’ın elinden kaçırdığını, Beşiktaş’ın ise onu istemediğini gösteriyor o zaman geriye bir tek Fenerbahçe kalıyor ve oraya gitmesinde de bence bir sakınca yok. Sözünü ettiğimiz kişi Fatih Terim hocamızın yıldızını parlattığı ve dünyaya tanıttığı Emre Mor’dan başkası değil.

Bu sevimli, zeki, çalışkan ve becerikli futbolcuyu transfer edecek olan kulüp belki biraz paraya kıymış olacak ama renklerine güç katacak bir transfer başarısı gösterecektir.

Son zamanlarda özel futbolcu sayısında çok azalma oldu. Bir zamanlar sadece Rıdvan için Tanju için Metin için Feyyaz ve Ali için maça gidenleri hatırlıyorum. Şimdi bu özel ve ilkeli futbolculara yenileri takılmadı. Daha çok yabancılar ön planda.

Gerçi Emre Mor da yurt dışı orjinli bir yıldız ama bizden biri. Gülümsemesi, hareketleri, çocuksu kaprisleri ve bizden biri. Yani sokaktaki Ahmet, Mehmet gibi…

Özel bir not; Mesut Özil için sakın ola ki, heveslenmeyin o Almanya ile İngiltere arasında kararsızlık yaşıyor. Profesyonel yaşam planında şu an Türkiye yok.

Rıza Çalımbay hocamız boşuna konuşmaz

Samuel Eto’o için ya Kamerun’da devlet başkanı olur ya da UEFA’ya başkan diyen Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın gündeme gelmek için laf ola beri gele türünden konuştuğunu sanmayınız. Rıza hocamız çok konuşmak değildir ve boş da konuşmaz. Elbet bir bildiği ve beklentisi vardır.’

Samuel Eto’o nun performansını ikiye katlamakla işe başlayan ve onu herkesin özel bilmesini sağlayan Rıza hocamız beynindeki parıltıları da çözmüş olmalı. Ne diyelim böylesine kaliteli bir ismi Antalyaspor’a getiren yöneticileri ve onu Rıza Çalımbay gibi iyi niyet sembolü bir isime teslim edenleri tebrik ediyoruz.

Antalyaspor’un yöneticilerini beğenmeyenlere de deriz ki, keşke onların yarısı kadar futbolumuza katkınız olsaydı.

Fazla söze gerek var mı?

Herkes istedi imzayı Bursaspor attırdı

Galatasaraylı Van Gobbel’in Hollanda’nın Groningen takımından talebesi olan Ozan Can Kökçü adlı ofansif orta saha oyuncusu 18 yaşındaki gurbetçi Bursaspor’a 4 yıllık imza attı. Hem orta sahada oyun kurucu olarak görev alan hem de  arkadan hücuma çıkıp gol arayan isim olarak tanınan Ozan Can henüz daha 18’inde. Feyenoord’dan yeşil-beyazlı kulübe transfer olan Kökçü çok özel yetenekleri olan gelişmeye müsait bir futbolcu. Geçmişte pek çok ünlü genç yıldızı futbol dünyamıza tanıtan Bursaspor yönetiminin daha doğrusu teknik kadrosunun Ozan Can’dan iyi bir verim alacağını umuyoruz. İnşallah yanılmayız.

Gurbetçi yıldızların Türkiye’ye erken yaşta gelmelerinde aile faktörü son derece önemli… Herkesin peşinde koştuğu pek çok ünlü yıldız futbolcunun evinde ya da tesislerde annem annem diyerek ağlayıp göz yaşı döktüğünü görenlerdeniz. Babası imza töreninde olduğuna göre ailesi onu yalnız bırakmayacak bu da önemli bir artı.