BURÇ KUTUSU 6 HAZİRAN 2016

Dolunay KARACA 06 Haz 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar; Venüs güneşin kalbinde! Çok güzel bir kavuşum bu güneş, yaşam enerjisi ve Venüs, uyumun, aşkın, nezaketin gezegeni kavuşum yapıyorlar bu hafta… İkizler burcunda güzel bir görünüm var, bu görünüm sizlerin iletişim hanenizde yer alıyor, iletişim problemleri bitecek.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar; Venüs güneşin kalbinde! Çok güzel bir kavuşum bu güneş, yaşam enerjisi ve Venüs, uyumun, aşkın, nezaketin gezegeni kavuşum yapıyorlar bu hafta… İkizler burcunda güzel bir görünüm var, bu görünüm sizlerin iletişim hanenizde yer alıyor, iletişim problemleri bitecek.

BOĞA: Sevgili Boğalar, haftaya yeniay enerjisi ile başlıyoruz , girişimlerinizden fayda sağlayabileceksiniz. Venüs güneşin kalbinde  pazartesi günü, aynı gün meydana gelen yeniay güneş ve ay kavuşumu, iyi enerjilerin iş başında olacağını söylüyor bizlere. Sizler tuttuğunu koparan, sabırlı kişilersiniz, işleriniz yoluna girecek.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar, müthişsiniz bu hafta, yeniay enerjisi ve burcunuzda gerçekleşen Venüs, güneş kavuşumuyla, aşkın, uyumun, sadeliğin ve güzelliklerin farkına varıyorsunuz. Kendinizle ilgili işlerde, başlatan ve yenilenen bir güce sahipsiniz. Kişisel bakımlar yaptırabilir, işleriniz yoluna koyabilir, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, babanızla ilgili, eşiniz veya otorite figürleri, patronunuz vs. bir erkek tarından incitildiğinizi, yorulduğunuzu, kalbinizin kırıldığını hissedeceksiniz bu hafta; fakat ruhunuz ve kalbiniz o kadar temiz ki, ettiğiniz dualar kabul olacak. Siz isteyin yeter.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, güneş  Venüs kavuşumu hariç, açılarınız zorlu bu hafta… Bir çok yerden size savaş açılmış gibi. Ne oldu böyle birden bire diye söylenebilirsiniz  bolca, iş konuları, aşk konuları, arkadan iş çevirenler, canınızı sıkan haberler, hepsi tek tek gelmiyor sanki, birlik olmuş yola çıkmışlar.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, iş hayatınız çok aktif bu hafta, yeni organizasyonlar ve toplantılar, iş koşuşturmalarınız var. Arkadaş çevrenizde uyumlu ve sakin yapınız sayesinde beğeni topluyorsunuz. Fakat yönetici gezegeniniz Merkür ve Mars karşıtlığı; sizleri eğitim hayatınızla ilgili bir girdaba sürükleyebilir, iletişim, yazma, konuşma konularında can sıkıntısı yaratan durumlar olabilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, kendinizi işinize gücünüze verdiniz, sorumluluklar aldığınız, annenizle aranızın düzeldiği, anlaşmazlıkların bir nebze iyiye gittiği bir hafta. Karşıt evinizin yönetici Mars akrep burcunda geri gitmeye başladı, bu da gösteriyor ki sevdiğiniz kişide iş ve maddi kaynakları konusunda daha fazla sorumluluk alacak.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, kendinizi, merhametinizi, dostluğunuzu, insancıllığınızı alkışlayabilirsiniz. Merhamet dolusunuz bu hafta. Ay ve Neptün arasındaki uyumlu açı bakış açınızı olumlu tutmaya sizleri davet ediyor. Güneş ve Venüs’ün tüm hafta boyunca kavuşum açısında oluşu, ortak maddi değerlerinizi korumanız ve kollamanız gerektiğini sizlere hatırlatıyor.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, annenizi sizden daha fazla seven biri olamaz, onunla sizden fazla didişen biri de olamaz bence. Bu hafta bu konuyla ilgili olaylar yaşayabilirsiniz. Ay yengeç burcunda başlıyorsunuz haftaya ve Plüton’la karşıt açısı var . Ortaklaşa işler canınızı sıkabilir, bir ortaklığı bitirme kararı alabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs Satürn karşıtlığı, ay Plüton karşıtlığı, sizleri biraz zorlayacak bu hafta; iş yoğunluğunuz artarken, kendinize gerekli özeni göstermiyor olabilirsiniz, dinlenmek isterken, dinlenmeye asla fırsat bulamayabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, sizler için de zor bir hafta olacak, açılar sert ve çok karışık olaylar ve durumların içinde gibisiniz, neresinden tutacağımı inanın ben bilemedim. Ay Plüton karşıtlığı, güneş Satürn karşıtlığı, Satürn Neptün karesi  derken; kendinizi bir çıkmazın içinde hissedebilirsiniz. Çocuk konuları, aşk ve flörtler, sağlık konuları hepsi bir bir üstünüze gelebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, sevdiğiniz kişi, öncelikli olarak kendini düşünüyor ve kendiyle ilgili işlerin peşinde. Arkadaş ortamlarınızda, katıldığınız davetlerde kendinizi  yalnız hissedebilirsiniz . Hayal kırıklıklarının yaşandığı bir hafta sizler için.