BURÇ KUTUSU 31 MAYIS

Dolunay KARACA 31 May 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
KOÇ: Sevgili Koçlar, salı gününden itibaren cesaretli ve rekabetten hoşlanan koç enerjisi devrede olacak. Evet rekabetten hoşlanıyorsunuz

KOÇ: Sevgili Koçlar, salı gününden itibaren cesaretli ve rekabetten hoşlanan koç enerjisi devrede olacak. Evet rekabetten hoşlanıyorsunuz, gerek iş hayatınızda gerekse diğer ilişkilerinizde bundan besleniyorsunuz sanki, fakat sonrada pişmanlık duyabiliyorsunuz yaptıklarınızdan ama iş işten geçmiş oluyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, toplumsal meselelerden tutun da, arkadaşlık çevrenizde, konuşkan ve sözü geçen bir çehreye sahipsiniz… Hafta ortası ay sizin burcunuza geçiş yaparak her anlamda sizleri destekliyor olacak, kişisel gelişiminizle ilgili kararlar alacak ve kendiniz için bir şeyler yapıyor olmaktan zevk duyacaksınız .

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün ay, sizleri arkadaşlık, sosyal ortamlarınız veya projelerinizle ilgilenmeye davet edecek, sıra dışı kişilerle karşılaşma tanışma ve çılgın insanlarla bir arada olma durumunuz var; bu da size zevkli gelecek, değişikliklerden hoşlanan ikizler insanı için, sıradanlık ve süreklilik yorucu olabiliyor bazen, değişiklik ve esneklik sizler için çok daha iyi.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, iş konularında ivme kazanacak ve kendinizi işinize verebileceksiniz. Yapmanız gerekenleri büyük bir sorumluluk ve sabırla tamamlayacak, iş ortamlarında, çevrenizdeki kişilerle diyaloğunuzda tutarlı ve sözü geçen bir yapıda olacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, arkadaşlarınız sizin yeni sevgilinizden pek hoşnut değiller bence… Ya zevkleriniz ayrı, ya hobileriniz yani sevdiğiniz hoşlandığınız kişiyle; arkadaşlarınız arasında bir gerginlik var… Sizde aynı şekilde, karşıtsınız sevdiğinize karşı yani belki o size karşıt; burada bir çekişme var.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kısa vadeli şanslar yakalayacaksınız, hemen değerlendirmeniz gereken olaylar ve konular var, bunu dikkate alın ve değerlendirin, çok düşünmeyin detaya takılmayın… Elinize geçen fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde, verimli bir gün.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, iş seyahatleri, yabancılarla diyaloglarınız, yatırımlar, uzak yerler ilginizi çekecek… Genel olarak zor bir hafta aslında herkes için; açılar biraz sert; biraz sancılı bir dönem; güzellikler olduğu kadar içinizi acıtan, kanatan şeyler var sanki.

AKREP: Sevgili Akrepler, gündelik işlerinizi hallettiğiniz, işleri yoluna koymaya çalıştığınız bir hafta sizler için, sıra dışı bir takım şaşırtıcı ani beklenmedik durumlarında olacağı bir hafta; iş yerinizde belli bir rutinde değilsiniz, ekstra işler var, yapmanız gerekenler ve sizden beklentiler büyük.

YAY: Sevgili Yaylar, aşk ve flörtler, tanışmalar, günlük işlerinizi planlamalar devreye giriyor olacak; hafta boyunca yönetici gezegeniniz Jüpiter Güneş’le ve Satürn’le kare açıda olacak… Patronlarınız, astlarınız, üstleriniz veya sizin yanınızda çalışanlarınız varsa, fikir ayrılıkları çok normal.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün ani bir şekilde ev değiştirme kararı alabilir, taşınma fikri gündeminize oturabilir. Yurt dışı ve yurt içi gezi planları yapabilirsiniz; daha doğrusu yapmak istiyorsunuz fakat bazı engelleriniz var… Hafta boyunca yönetici gezegeniniz zor açılarda.

KOVA: Sevgili Kovalar, para konularında adımlar atmaktan geri kalmayacaksınız, işlerinizi yoluna koymak ve sosyal çevre ilişkilerinizi düzenlemek isteyeceksiniz. Fakat zorlu açıların olduğu bir haftadayız, bu pek de göründüğü kadar kolay olmayabilir. Özellikle ev ve iş konularını organize etmek zorlayıcı olacaktır sizler için.

BALIK: Sevgili Balıklar, para konularınız, kardeşleriniz ve yakın çevre ilişkileriniz önem taşıyacak sizler için. Enteresan bir hafta aslında, ani fikir değişikleri ve planlarla dolu… Bunu yaparken de keyif alabileceksiniz. Değişikliklerden hoşlanıyorsunuz, esnek ve yön değiştirebilen, girdiği ortamlara çabuk adapte olan yönününüz size ivme kazandırıyor.