Çok üzgünüm, inanılmaz üzgünüm hem de. Her gün başka bir haber ile sarsılır olduk. Ve dün sabah yine çok üzücü ve sert bir haber ile güne başladım.

Bu ülkenin en yetenekli en keyifli insanlarından biriydi Metin Arolat. Bir sürü planları, ertelediği buluşmaları, yapmak istedikleri hatta almak istedikleri vardı. Tek bir kalp krizi ile en olmayı sevdiği yerde, sahnede, seyircileri ile veda etti bu dünyaya. İnanılmaz büyük bir şok etkisi oldu.

Daha birkaç gün önce strese dayalı bir kalp krizi sebebi ile babamı hastaneye yetiştirdiğimi düşünürsek gerçekten çok sarsıldım. Aileden yetenekli olan Metin Arolat henüz 52 yaşındaydı. Abisini trafik kazasında kaybettikten sonra çok sarsılıyor, değişiyor dünyası. Ama vazgeçmiyor ve sanata tutunuyor, bir sürü başarılara imza atarak yenmeye çalışıyor acısını. Ahh şu son on yıla bakacak olursak bir Vatan Şaşmaz’ın vedası bir de Metin’in ansız vedası çok derinden etkiledi beni. Çok erkendi evet ama en azından çok güzel, başarılarla dolu bir hayat yaşadı.

Arkasında çok güzel dostluklar bıraktı. Kimsenin Metin için kötü bahsedeceğini düşünmüyorum. Bir kere daha anladık ki kalp önemliymiş. Verdiğimiz savaşlar, didişmeler, çabalar bir kalp atışının durmasına bakıyormuş. O bütün hırslar hepsi hoop buhar oldu gitti işte. Ülke olarak daha Narin’i sindirmemişken, 90’lardan bir yıldızımız daha kaydı gitti.

Sevgili Metin Arolat eğer ki bizleri bir yerlerden izliyorsan seni sonsuza kadar güzel hatırlayacağımızdan emin ol, sende hakkım varsa helal olsun. Huzurla uyu. Sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum. Umarım anneciğine ve abine kavuşmuşsundur. Allah rahmet eylesin.