BURÇ KUTUSU 26 NİSAN

Dolunay KARACA 26 Nis 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
İlginç ve sıradışı bir gün olacağa benziyor bugün . Ay ve Uranüs arasında uyumlu bir açı var ve bizleri şaşırtan haberler alabiliriz.

İlginç ve sıradışı bir gün olacağa benziyor bugün . Ay ve Uranüs arasında uyumlu bir açı var ve bizleri şaşırtan haberler alabiliriz. Yay burcunda hareket eden ay akşam saatlerinde oğlak burcuna geçiş yapacak . İlişkilerimizde ve hayatımızda tesadüfler artabilir. Ama unutmamalı ki hiç bir şey tesadüf  değildir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, hukuksal bir meseleniz var ise bugün çözümlenmesi muhtemel olabilir. Adalet ve hak sizden yana olacaktır. Kendinizi iyi ifade edebileceğiniz ,hakkınız olanı alacağınız bir süreçtesiniz. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirin ki, sonradan rahat nefes alabilin. Duygularınızdaki esneklik size kazandırıyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, okült ve metafizik konularıyla ilgilenmeye veya ilgi duymaya başladıysanız şayet, bu konularda aktif rol oynamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden birisinin ameliyat olma durumu veya bir hastalık durumu varsa, onu yüreklendirmeli ve desteklemelisiniz her anlamda.

İKİZLER: Sevgili İkizler, eşinizin veya partnerinizin agresif tutumları canınızı sıkabilir. Bu tutum onun parasal endişelerinden kaynaklanıyor olabilir. Tüm bu mücadelelerden sonra ise güzel günler kapınızda. Biraz daha dişinizi sıkmalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, eşiniz veya partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Onun kişisel ihtiyaçları ve isteklerine duyarsız kalmamalı ve gerektiğinde sanki kendi kişisel probleminizmiş gibi herşeyi üstlenmelisiniz. İş konularında biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bir takım saldırı ve eleştirilere maruz kaldınız belki, ama yılmadınız ve tuttuğunuzu kopardınız. Başarı sizinle, kutlayabilirsiniz. Karşı cins ilişkilerinde de gözler üzerinizde olacak. Parlıyorsunuz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ezilenin ezdiği gün gelirmiş derler, bu aralar sizler için geçerli olan da bu. Yalnız siz intikam almaktan hoşlanan, kindar bir yapıya bürünemezsiniz, sizin tutumunuz asla bu olmamalı. Bırakın herkes kendi hatalarıyla kendi yüzleşsin.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler ertelenebilir, bu yüzden keyfiniz kaçabilir. Evinizden çok işinizle ilgilenmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kendi tarzınızı ortaya koyarak ilerleme kaydedebileceğiniz bir gün olacak.

AKREP: Sevgili Akrepler, sağlık konularında dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.Kendinizi fazla yormamaya dikkat etmelisiniz. Halkla ilişkiler, tanıtım, pazarlama, iletişim konularında aktif olacağınız, tempolu bir gün sizin için.

YAY: Sevgili Yaylar, rakip gördüğünüz kişilere karşı defans aldığınız ve kendinizi üstün gördüğünüz bir gün sizler için. Yalnız taşkın ve abartılı tutumlardan kaçınmanızda fayda var. Kendinizle barışık ve iyimser bir ruh halindesiniz, bu da sizi başarıya taşıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, karizmanızın tavan yaptığı bir gün, kişisel olarak beğeni topladığınız ve farkedildiğiniz bir gündesiniz. İçsel olarak sizlerde bunun farkındasınız. Sizi genel anlamda her ne kadar soğuk ve katı bulsalar da, aslında çok büyük bir kalbe sahipsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, birşeylerin haberini önce siz aldınız ve bunu çevrenizdeki insanlarla paylaşmak için can atıyor gibisiniz.Onlara müjdeyi vermek ve vereceğiniz bu haberle daha da popüler olma durumunuz var. Parasal konuları ise biraz akışına bırakmalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, iş yerinde donuk bir tavır takınmanız, insanlar tarafından garip karşılanabilir. Normalde sizi böyle görmeye alışık olmayabilirler. Bir takım eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylara ise kayıtsız kalamayacak ve ilgilenmek, işin içine girmek durumunda kalacaksınız.