BURÇ KUTUSU 24 NİSAN

Dolunay KARACA 24 Nis 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Merhabalar hepinize, 20 Nisan Çarşamba günü güneş boğa burcuna geçiş yapmıştı ve boğaların doğum günleri de başlamış oldu …

Merhabalar hepinize, 20 Nisan Çarşamba günü güneş boğa burcuna geçiş yapmıştı ve boğaların doğum günleri de başlamış oldu … Bahar artık kendini tamamen gösteriyor. Daha ılıman ve sakin bir ruh haline giriyoruz . Hayattan zevk almaya çalışmalı ve sevdiğimiz şeylerle uğraşmalıyız. Doğa da vakit geçirmek, toprak işleriyle ilgilenmek, müzik dinlemek, yemek yapmak, hobi ve aktivitelerimize, spora vakit ayırmak, hayaller yerine gerçeklerle yüzleşmek, elimizdekilerin değerini bilmek, daha somut ve elle tutulur işlere yönelmek; işte boğa burcunun genel temaları …Güzel bir bahar mevsimi olsun hepimiz ve ülkemiz için… 28 Nisan’da bir süredir boğa burcunda hareket eden Merkür, geri gitmeye başlıyor… Üç haftalık bu süreçte elektronik aletlerde bozulmalar, bilgisayar, cep telefonları, beyaz eşya gibi evimizde kullandığımız araç gereçlerde bir takım sorunlar, ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, yaptığımız şeyleri tekrar dönüp kontrol etmek, tekrar düzeltmek gibi etkiler alacağız. Eski sevgililerden gelen mesajlar ve duyumlar belki karşılaşmalar da pek tabii olabilir, Merkür retrosu adı üstünde, giden bir şeyin geri dönmesi şeklinde de algılanabilir. Kendinize iyi bakın ve güzel bir pazar olsun hepimiz için, sevgilerimle…

KOÇ: Sevgili Koçlar, egzersiz ve spor yapmaya vakit ayırmalı, kısa tempolu yürüyüşler ve aktivitelerle enerjinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Yüksek hayaller ve umutlar içerisinde olucağınız bir gün . Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

BOĞA: Sevgili Boğalar, somut ve elle tutulur girişimleriniz için yeni kararlar alabilirsiniz. Sizden büyüklerinizle fikir alışverişi yapabilir, onların hayat tecrübesi ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yakın veya uzak seyahatler için plan yapabilir, farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Eşinizin ailesinden birileriyle ufak bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Eşiniz desteği sizden yana olucaktır. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün yanınızda çalışan kişilerin maaş ve ödemeleri konusunda düşünüp tekrar bir yargıya varmanız gerekebilir. Hafta başında yeni güncellemeler yapmak için zamanınız olmayabilir. Şimdiden bunları yapmanız gerekebilir. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, psikolojik gelgitler yaşamaya müsait bir yapınız var bugün. İkili ilişkileriniz ön planda , aşk ve flörtler, birlikte yapılan aktivitelerde söz sahibi olmak ve kendi istediğinizin olmasında ısrar teması vurgu yapabilir. Dikkat etmelisiniz. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, evinizi bahçenizi işyerinizi düzenlemek için uygun etkiler mevcut. Detay gerektiren işlerde birinci sırayı alıyorsunuz her zamanki gibi. Zihinsel anlamda duygulardan uzak ,mantıkla hareket edeceğiniz bir gün olucak. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendinizden çok başkalarını düşünme yeteneğiniz ön planda, karşı tarafın istekleri göre hareket ediyorsunuz. Bu bir anlamda güzel ,bir anlamda kötü. Kendi duygu ve isteklerinizi bastırıyorsunuz. Güzel bir pazar olsun sizler için.

AKREP: Sevgili Akrepler, dönüştürmek ve bırakmak istediğiniz her türlü konuyu ele alabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz sizi destekler. Sağlığınızda iyi gidiyor. Ebeveyinlerinizle vakit geçirmeli, onlara daha fazla zaman ayırmalısınız.Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

YAY: Sevgili Yaylar, şimdiden haftaya güzel bir başlangıç yapacağınızı söyleyebilirim. Öncesinde ise iyice dinlenmeli ve kafanızı karıştıran konuları bir kenara bırakmalısınız. Tanıtım ve toplantılarınız için enerji toplamalısınız. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hayata keskin ve gerçekçi bir bakış açınız var. Biraz hayal kurmaya da ihtiyacınız olabilir bu aralar . Bilinçaltı çalışmalar ve terapi için uygun bir zaman dilimi. Güzel bir pazar olsun sizler için.

KOVA: Sevgili Kovalar, vitamin açısından faydalı gıdalar tüketmek, kendinize zaman ayırmak için kullanabileceğiniz bir gün. Hayatınıza farklılık katmak için yeni bilgiler edinmeye çalışabilir. Yenilik peşinde koşabilirsiniz. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.

BALIK: Sevgili Balıklar, içsel açıdan geliştiğiniz bir gün sizler için. Gizli bir hayranınız olabilir veya gizlice takip ediliyor olabilirsiniz. Adımlarınıza dikkat etmeli ve arkanızdan dönecek işlere karşı temkinli olmalısınız. Sağlığınız iyiye gidiyor. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle.