28 OCAK 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 28 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Yeni aylar yeni adımlar ve yeni başlangıçlar demek, idealist Kova burcu yeni ayında, yeni fikirler üretmek ve bunları hayata geçirmek için kolları sıvamalı, özellikle ev ve aile konularında insiyatifi ele almalısınız.

Gece saat 02:03 civarı, Kova burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni aylar yeni adımlar ve yeni başlangıçlar demek, idealist Kova burcu yeni ayında, yeni fikirler üretmek ve bunları hayata geçirmek için kolları sıvamalı, özellikle ev ve aile konularında insiyatifi ele almalısınız. Birlik ve beraberliğin devam etmesi ve kalıcı olması için aile büyüklerinden tavsiyeler alabilirsiniz. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, elinizi attığınız her şeyin değerlendiğini göreceğiniz bir gün olabilir. Bugün her konuda şans sizden yana olacak. İyicil etkiler altında olsanız da, gün içerisinde sözlerinize ve ani çıkışlarınıza dikkat etmelisiniz. Herkes sizin fikirlerinizi kabul etmek istemeyebilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün kendinizi öğrenmeye, bilgi edinmeye, eğitim, öğretim konularına adayacağınız bir gün. Para çıkışlarının yoğun olduğu, ödemeler konusunda hassas davranacağınız bir süreçtesiniz. Duygularınızla fikirleriniz çakışabilir. Söylemek istemediklerinizi söyleyebilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ikili ilişkilerinizde çekişme ve rekabet, kıskançlık konuları gündeme gelebilir. Eşinizle fikir ayrılığı yaşadığınız konu tekrar gün yüzüne çıkabilir. İş ortamınızda ise tam tersi söz konusu, fikirlerinizle beğeni topluyorsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sağlık konularınızın önem kazandığı bir gün, özellikle mide sorunları yaşıyor iseniz, beslenme düzeninizi tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı görüşmeleri ise hayli şanslı geçecek, güzel gelişme ve haberler alabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, aşk hayatınız inişli çıkışlı bir düzensizlikte gidiyor. Bir takım kıskançlık sendromu durumlarına maruz kalabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı  ve konuşmalarınızda dengeli bir tavır sergilemelisiniz. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ailenizle aranızda bir gerginlik yaşanabilir. Fakat bundan ders çıkaracak ve olaylara farklı bir perspektiften bakacaksınız. Ancak bu şekilde kurban rolünden çıkıp, kurtarıcı tarafına geçebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden gelecek müjdeli bir haber sizi sevindirecek.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yakın çevrenizle alakalı canınızı sıkan şeylere aldanmamalı, enerjinizin düşmesine izin vermemelisiniz. Normal şartlarda motivasyonunuz çok yüksek, kendinizi iyi ifade edebiliyorsunuz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, parasal konularda agresif bir tavır sergileyebilirsiniz bugün. Hakkınız olanı almak, verdiğiniz emeğin karşılığını görmek istiyorsunuz. Şans oyunlarından yana ise şansınız çok düşük. Özellikle borsa ve benzeri spekülatif konularda şansınızı zorlamayınız.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinizi tükenmiş ve bitkin hissedebilirsiniz. Sorumluluk almak istemediğiniz bir gün, iş arkadaşlarınızdan destek görecek ve sıra dışı yöntemlerinizle yeni çözümler üretebileceksiniz. Duygularınız bugün fazla sabit.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hırçın bir tavır sergileyerek çevrenizde terör estirebilirsiniz. Sakin ve tutarlı bir çizgide olmanız gerekse de bugün bunu başaramayabilirsiniz. Sağlık konularında kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, iş hayatınızda ve aşk hayatınızda parlayacağınız bir gün bugün. Bu fırsatı kaçırmamalı ve iyi değerlendirmelisiniz. Çevrenizden birileri sizi kıskanıyor olabilir. Ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, aktif ve hareketli olacağınız bir gün. Yaratıcılık gerektiren her tür faaliyet için uygun bir gün. Duygularınızı taşkın ve abartılı bir şekilde ifade etmeniz, bulunduğunuz ortamlarda hoş karşılanmayabilir.