26 OCAK 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 26 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Yorgun ve bitkin hissettiğimiz zamanlarda, günlük tutmak, duyguları yazıya dökmek, duygu ve fikirlerimizi kendi içimize atmamak, paylaşmak bugünün öne çıkan atmosferi.

Venüs Mars kavuşum açısı hakim gökyüzünde. Bu açıyı sevgi ve ilişkiler adına uygun adımlar atarak değerlendirebiliriz. Yorgun ve bitkin hissettiğimiz zamanlarda, günlük tutmak, duyguları yazıya dökmek, duygu ve fikirlerimizi kendi içimize atmamak, paylaşmak bugünün öne çıkan atmosferi. Ay, Oğlak burcunda ilerlerken iş konuları önem kazanıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, gireceğiniz sosyal ortamlarda farklı deneyimler yaşayabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu değişiklik sizi heyecanlandıracak. Aşk adına ise uyumlu ve romantik bir gün sizler için. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, insanlarla uyumlu ilişkiler kurmak sizler için keyifli. Arkadaşlarınız veya uzaktan gelenlerle yapacağınız görüşmeler keyfinizi yerine getirecek. Seyahat etme isteği duyabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün söylenen sözler ve verilen vaatlere dikkat etmeye çalışmalısınız. Son dakika değişikliklerine karşı tedbirli olmalısınız. Günlük koşturmalarınız esnasında yorulabilirsiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ilişki ve ortaklıklara tüm enerjinizi harcayacağınız bir gün, aşk hayatınızda daha çok karşı tarafın isteklerine göre hareket ettiğinizi düşünebilir, biraz geri çekilmek isteyebilirsiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün sizden beklenen konular sizi uğraştırabilir, detay isteyen işler var, disiplinli ve sorumlu davranmanız istenebilir, baskıya dayanamayan yapınız fevri tavır takınabilir. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, çocuklarınızla ilgili konular öne çıkıyor. Size yakın insanların sevgisini sınama ihtiyacı içine girebilir, onları bazı testlerden geçirmek isteyebilirsiniz. Analiz kabiliyetiniz çok yüksek.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, affedici ve bağışlayıcı yönünüz devrede olacak, bazı şeyler için boşuna savaş vermekten vazgeçip, oluruna bırakacaksınız ve kabullenişe geçeceksiniz. Bu şekilde daha huzurlu olacaksınız.

AKREP: Sevgili Akrepler, insanlarla aranıza yeterince mesafe koydunuz artık yakınlaşma zamanı, özellikle sevdiğiniz insan size karşı hislerini doğruca söyleyecek ve sizde buna kayıtsız kalamayacaksınız.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün alacağınız haberlere karşı duyarlı olacaksınız, maddi konularda bazı gelişmeler var, aşk ve sevgi konularında ikilem yaşıyorsunuz, bunun nedeni fazla özgürlüğünüze düşkün olmanız olabilir. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, durmak ve çalışmak arasında kalmış olabilirsiniz, bir yanınız artık biraz dinlen diyor gibi, diğer yanınız ise zaman en önemli şey, iyi değerlendirmeliyim diyor. Bu durumda bazı konularda kararsızlık devam edebilir. 

KOVA: Sevgili Kovalar, kapalı ortamlarda bulunacağınız bir gün olabilir, can sıkıcı işleri bir an önce bitirmek ve sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Bugün yapacağınız organizasyonlar kendinizden çok başkalarını mutlu edecek. 

BALIK: Sevgili Balıklar, sempatik ve yardımsever tutumunuz işinize yarıyor, kendinizi olduğunuz gibi insanlara sevdirmeyi başarıyorsunuz. Bugün pozitif düşünüp, olumsuzluklara karşı savaş açabilirsiniz.