​25 OCAK 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 25 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Sorumluluk ve disiplin duygumuz yüksek, duygularımız ve mantığımız birlikte hareket etme çabasında.

Ay, Oğlak burcunda geçiş yaptı ve  Merkür’le Plüton’la kavuşum açısı hakim gökyüzünde. Sorumluluk ve disiplin duygumuz yüksek, duygularımız ve mantığımız birlikte hareket etme çabasında. Yalnız fikirlerde manipüle edici, karşı tarafa baskı uygulayan bir tutumdan kaçınmamız gerekiyor. Dönüşüm gerektiren konular için uygun adımlar atılabilir. Gömülü ve derin duygular bizi yıpratabilir. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, biraz isteksiz  ve duygusal anlamda güçsüz hissettiğiniz bir gündesiniz. İnsanlara önderlik etmek ve en önden gitmek için fırsatlarınız var. Sizin fikirlerinize katılmayan kişilere ise cevap bile vermiyorsunuz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kendinizi bugün biraz halsiz ve isteksiz bulabilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Gördüğünüz rüyalar mesaj içerikli olabilir. Bunu dikkate almalısınız. Yarından itibaren daha enerjik olacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yaptığınız organizasyonlar çok beğeniliyor. Yeni fikirlerinizi artık insanlarla paylaşabilirsiniz. Umut ve ışık dolu bir güne merhaba diyeceksiniz. Kararsız kalmamaya özen gösterin.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, aile büyüklerinizle bir arada olmak size iyi gelecektir. Onların desteği ve sevgisi sizi her konuda iyileştiriyor. Gelecekle ilgili kararlar almak için biraz daha beklemek daha doğru olur.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, eğitim ve öğretim hayatınız, yeni bir eğitime başlamak bugün ilgi alanınız olabilir. Siz sanıldığının aksine rahat ve tembel değil; bilakis fazla çalışkan ve gururlusunuz. Sürekli ilerlemek için gayret göstereceksiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ortak para haneniz, ödemeleriniz ve kredi borç gibi konularla meşgul olduğunuz bir gün sizler için, partnerinizin tutumu sizi üzüyor olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, güzel bir karşılaşma veya yeni biriyle tanışma durumunuz olabilir. Bugün alacağınız haberler huzur ve sakinlik içeriyor. Dünkü telaşınızdan arınmak için ideal bir gün. Ortaklık için biraz acele etmelisiniz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, içinize attığınız ne varsa taşıp çıkabilir bugün. Yeni kararlar ve düzenlemelerle uğraşabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda hoşunuza gidecek gelişmeler olduğu kadar, canınızı sıkacak durumlara karşı da tedbirli olmalısınız.

YAY: Sevgili Yaylar, hasta olan bir yakınınızı düşünüyor olabilirsiniz. Onun için bir şeyler yapmak istiyor fakat elinizden bir şey gelmemesi sizi sıkıyor olabilir. Zamana bırakın ve her şeyin düzeleceğine tanıklık edin. Hobilerinizle vakit geçirmek faydalı olur sizlere.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız gündeminizde olabilir. Önceden değer vermediğiniz birisinin, şu anda sizin için ne kadar değerli olduğunu fark edebilirsiniz. Medya ve halkla ilişkiler konularında öncülük edebilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, maddi çıkarlarınızı düşünürken, duygularınızı hiçe saymamalı ve herkesi hak ettiği yere koymalısınız. Bugün girişeceğiniz işlerde karlı olacaksınız fakat duygusal olarak düşüşler olası sizler için.

BALIK: Sevgili Balıklar, Merkür Plüton kavuşumu, partnerinizi etkiledi… Aranızda iletişim olarak kopukluk veya zorlanmalar olabilir. Toplumsal konuların öne çıktığı bir gün. Çevrenize karşı duyarlısınız ve empati yeteneğiniz güçlü.