​23 OCAK 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 23 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün başarıya ulaşmak için fikirlerimizi idealize etmeli ve toplum için kullanmalıyız.

Ay, Yay burcunda. Bugün başarıya ulaşmak için fikirlerimizi idealize etmeli ve toplum için kullanmalıyız. Yaratıcılık gerektiren konularda değişken tutumlar sergilemek bizi zora sokabilir. Ay Neptün karesiyle, yanılgılara, hayal kırıklıklarına açık bir günde olduğumuz için, şansımızı bu alanda çok da zorlamamak faydalı olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, dalgın ve düşünceli başlıyorsunuz haftaya. Eğitim konularında bir atak yapmak isteyebilirsiniz, sizi yoran şeylerden uzaklaşmak için yeni ideallere ve yeni heyecanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, ortaklarınızla ilgili şeyler gündeminizde olacak bugün. Aynı şeyleri düşünüyorsunuz belki ama uygulama da farklı şeyler denenmesi aranızdaki bağı zorluyor. Çözüm üretmeye çalışmalısınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aşk hayatınızda daha romantik ve eğlenceli olabilirsiniz. Eğer bir ilişki içindeyseniz, onu daha canlı hale getirmek sizin elinizde; yalnız olan İkizler için bugün çeşitli fırsatlar var.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, evde veya ailenizle ilgili sorunları çözebilir, akrabalarınızla, çalışma arkadaşlarınızla aranızı yeniden düzeltebilirsiniz. Siz yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ama bunun için biraz duygusal tepkilerden uzaklaşmak gerekiyor.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, aşk hayatınızda daha pratik ve geniş yelpazeden bakan biri olabilirsiniz isterseniz. Bir şeylerin geleneksel değil de farklı olması sizi mutlu ediyor. Bu anlamda hobilerinizi ve girdiğiniz ortamları biraz değiştirmek gerekebilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ev işleri ve tüm sorumluluklar birikmiş durumda olabilir. Hangisine yetişeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Çözüm odaklı olup, sıraya koymak ve aile bireyleri ile uzlaşmacı tavırlar sergilemek sizin için faydalı olacaktır.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, hayatınızdaki hedeflerinizi, önceliklerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün iletişim konularında bayağı bir yol kat ettiğinizi göreceksiniz. Uzlaşmacı ve uyumlu yapınız size daima kazandırıyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, maddi konular gündeminizde olacak, iş konusunda daha yaratıcı olmak ve eleme yapmak sizler için önemli. Gereksizlerden sıyrılmanız lazım, bazı şeylerin boşa zaman kaybı olduğunu artık görmelisiniz. 

YAY: Sevgili Yaylar, bugün enerjiniz yüksek ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Engellendiğini düşündüğünüz projeler, yeniden hayata geçebilir. Bir anda bir mutluluk gelip sizi bulabilir, buna ihtiyacınız olduğunu biliyorum.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, duygularınız çok güçlü ve duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. İnsanlar buna alışkın olmadığı için şaşırabilirler, içinize dönmek ve kendi kendinize kalmak eskilere dalmak isteyebilirsiniz..

KOVA: Sevgili Kovalar, arkadaş çevrenizde başarınızı kıskananlar olabilir, aslında kıskanmak değil de imrenmek belki de bu. Onları belli bir alanda toplamış ve lider pozisyonuna siz geçmişsiniz, bu da haliyle baskı yaratabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, önceden belirlediğiniz konular ve niyetlerden aldığınız sonuçlar sizi tatmin etmeye başlıyor. Akışına bıraktığınız konular, su akar yolunu bulur şeklinde yoluna girmişe benziyor. Bunu kutlamalısınız.