KOÇ: Sevgili Koçlar, yeniay var ve sizin maddi alanınızda gerçekleşiyor, boğa burcunda bu yeniay, parasal alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yeniay var ve sizin maddi alanınızda gerçekleşiyor, boğa burcunda bu yeniay, parasal alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, fakat aynı hanede Merkür retrosu halen devam etmekte; bu yüzden, eskiden aklınızda olan bir iş için adım atmak daha yerinde olur, hatta elinizdeki işleri tamamlamak, üzerinden geçmek, size fayda sağlar.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sizin burcunuzdaki yeniay size güzellikler sunuyor, kişisel bakımdan her türlü faaliyet için değerlendirmeniz gereken bir süreç, şans sizden yana bu hafta… Retrolar bir takım gecikme ve engeller, sürtüşmeler yaratsa da, daha önceden iletişim halinde olduğunuz kişilerden yarar göreceksiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, Boğa burcunda bir yeniay var ve sizi fedakarlığa, sevgiye, merhamete itecek . Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Dışarda olup bitenlerden soyutlanıp, izole olmak, dua etmek, farkındalığınızı artırmak sizler için yararlı olacaktır.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün bir yeniay oluşumu var Boğa burcunda, yeni başlayan arkadaşlıklara davetiye çıkaracak veya herhangi bir küslük dargınlık varsa son bulacak diyebilirim . Arkadaş ortamınız canlanıyor.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, kariyer evinizde bir yeniay var, bu yeniay sizlere yeni iş kapıları açabilir, kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. Daha önceden iletişim halinde olduğunuz kimselere kapınızı kapatmayın ve onlarla iletişime geçerek bilgi alışverişi yapın. Bu yeniay size çok şanslı gelebilir, eski bir arkadaşınızla fikir birliği yapabilirsiniz .

BAŞAK: Sevgili Başaklar, boğa burcunda meydana gelen yeniay sizi seyahat etmeye yönlendirebilir. Bununla ilgili bir karar alıp, program yapabilirsiniz. Hayata baktığınız pencere genişleyebilir ve daha önceden iletişim halinde olduğunuz biriyle bir görüşme fırsatı doğabilir sizler için.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün boğa burcundaki yeniay ortaklaşa işlerde yeni başlangıçlara vesile olabilir. Yalnız Merkür retrosunu hesaba katarak, anlaşmaları iki kere okumanız iyi olucaktır. Sonradan pişmanlık duymamak adına.

AKREP: Sevgili Akrepler, boğa burcunda gerçekleşecek yeniay sayesinde ikili ilişkileriniz güçlenecek, yalnız olan akrepler için şanslar ve fırsatlar doğacak …İstediğiniz, tam da kafanızda kurduğunuz hayal ettiğiniz kişi hayatınıza girebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, yeniay sizi günlük rutinlerinizle baş başa bırakıyor, belki de bu alanda bir düzenleme ve değiş tokuş yapma vakti gelmiş olabilir. Sağlık konularında hassasınız hala sevgili Yaylar, tedbiri elden bırakmayın ve sinirlerinize iyi gelecek şeylere yönelin diyorum .

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bir yeniayımız var boğa burcunda, sizin aşk hanenize denk geliyor, her türlü spekülatif risk içeren borsa, kumar, şans oyunlarından uzak durmanızı fakat yeni aşklara yelken açmanızı tavsiye ediyorum . Enerjinizi bu yönde kullanmak daha sağlıklı olacaktır. Her gün gördüğünüz birileri hayatınıza anlam katabilir ve bakış açınız değişebilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, yeniay oluşumu; sizin ev hanenize düşüyor, ailevi konular öne çıkıyor, belki babanızla ilgili bir gelişme yaşanabilir, yeni bir şeye başlangıç yapabilir veya ev alma girişimleriniz olabilir. Aynı hanede Merkürün geri gidiyor oluşu bir takım pürüzler çıkarsa da, Boğa burcundaki stelyum yani yoğunluk sizleri ailevi olarak etkileyecektir.

BALIK: Sevgili Balıklar, yeniay yeni gelişmeler ve haberler getiriyor sizlere, özellikle kardeşlerinizle ilgili veya yakın akraba, çevrenizle ilgili gelişmelerin yaşandığına tanıklık edeceksiniz. Aynı hanede hem Venüs, hem Güneş, hem de Retro Merkür gezegeni bulunmakta. Bu kadar retronun olduğu bir zaman diliminde eski konuların ortaya çıkmaması kaçınılmaz elbette.