​30 TEMMUZ 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 30 Tem 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya ciddi başlıyoruz. Sorumluluklarımızı ön plana alacağız. Ani olaylar, sürpriz gelişmeler şanslar getirecektir.

Haftaya ciddi başlıyoruz. Sorumluluklarımızı ön plana alacağız. Ani olaylar, sürpriz gelişmeler şanslar getirecektir.

Ağustos ayına dolunayla başlıyoruz. Akşam saatlerinde Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Kova- Aslan Dolunayı kral olmakla sıradan olmayı, bencillikle hümanizmi, aşk hayatımızla sosyal hayatımızı dengelememizi ister. Bu Dolunayda bireyselliğimizi ortaya koyacağız. Her iki burçta yaratıcılıkla alakalıdır. Bu yaratıcılığımızı kullanarak gruplarla ekip çalışmalarıyla ortaya koyacağız. Birlikten kuvvet alarak özgürleşeceğimiz bir Dolunay olacak. Duygusal olarak zorlanabileceğimiz bir dolunay olacak. Bu dolunayda duyulmayanlar duyulacak. Gizli hiçbir şey kalmayacak. Biz bitirip bırakmasak bile bu sefer bitişler fazla olacak.
Hafta ortası duygusallığımız artacak. Sezgisel, empatik, fedakar olacağız. İlham gücümüz, hayal gücümüz fazla olacak. Hafta sonu daha enerjik ve canlı olacağız. İsteklerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz. Motivasyonumuz yüksek olacak.

Sevgili Koçlar; Dolunay arkadaş ilişkilerinizi, gelecekle ilgili planlarınızı, işten kazançlarınızı net ortaya koyacak. Planlarınızda ani değişimler olabilir. Hayatınızda hoşlanmadığınız şeyleri bitirebilirsiniz. Sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemelisiniz.

Sevgili Boğalar; Dolunay iş hayatınızı, toplum statünüzü, annenizle ilişkinizi net ortaya koyacak. İş ve kariyer konularında tamamlanmalar yaşayacaksınız. Aile hayatınızla iş hayatınızı dengede tutmalısınız. Hayatınızda şok edici olaylar olacaktır.

Sevgili İkizler; Dolunay uzak akraba ilişkilerine vurgu yapıyor. Yeni insanlar hayatınıza girebilir. Başkalarının düşüncelerini de anlayacaksınız. Onları kendi düşüncelerinizle harmanlamak iyi olabilir. Yeni eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Medya ve hukuki konularda da ani gelişmeler olabilir.

Sevgili Yengeçler; Dolunay maddi konulara vurgu yapıyor. Parada bağımsız olmak istiyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızı net göreceksiniz. Ani beklenmedik para değişimleri olabilir. Eşinizin veya ortağınızın parasıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Sağlığınıza da dikkat edin. Ani ameliyatlar olabilir.

Sevgili Aslanlar; Dolunay karşıt burcunuzda ilişkilere vurgu yapıyor. Evliliğinizle ilgili, ilişkilerinizle ilgili olayları net göreceksiniz. Ben- Sen dengesini iyi kurmalısınız. Evliliğinizde ne kadar özgürsünüz görebileceksiniz. Bazı ilişkiler bitebilir. Taşınmayla ilgili ani gelişmeler olabilir.

Sevgili Başaklar; Dolunay çalışma ve iş koşullarınıza vurgu yapıyor. İşinizle ilgili, sağlığınızla ilgili ani olaylar olabilir. Günlük işlerinizle, rutinlerinizle ilgili tamamlanmalar olacak. Yanınızda çalışanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Yaratıcı kişilerle çalışmaya başlayabilirsiniz. Ekip çalışmalarına ağırlık vereceksiniz.

Sevgili Teraziler; Dolunay aşk, çocuklar, hobiler, hayattan keyif almayla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Aşk hayatınızla ilgili farklı duyumlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde bitişler olabilir.

Sevgili Akrepler; Dolunay aile, ev, yuva, vb konularını gündeminize getirecek. Ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyleri duyabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Babanızla ilişkinizde zorlanmalar olabilir.

Sevgili Yaylar; Dolunay yakın çevre, kardeşler, akrabalar, iletişim konularınızı gündeminize getirecek. Anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz bitebilir. Kardeşlerinizle ilgili farklı şeyler duyabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay parasal konularda, sahip olduklarınızda, yatırım ve kazançlarınızda farkındalıklar yaşatacak. Bütçe ayarlamanızı iyi yapın. Kendinize değer verin.

Sevgili Kovalar; Dolunay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Hayatınızda önemli tamamlanmalar yaşayacaksınız. Özgürlük isteğiniz artacak.

Sevgili Balıklar; Dolunay kadersel alanınızda oluyor. Arkanızdan konuşulan her şeyi duyacaksınız. Çevrilen işleri göreceksiniz. Bu dönem içinize dönmeniz size iyi gelecektir.