​09 AĞUSTOS 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 09 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Balık burcunda.

Ay, Balık burcunda. İşlerimizi organize etmek konusunda zorlansak da; aşk ve ilişkiler adına uygun etkiler söz konusu olacak, hayal kurmak, romantik yemekler organize etmek, sevdiklerimizi düşünmek küslükler varsa aramızı düzeltmek adına uygun etkilere sahip bir gündeyiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, fikir ve düşünceleriniz ben bilirim havası taşısa da; duygusal, romantik ve sevimli  bir hava ile günü karşılıyorsunuz. Konuşma tarzınız baskın, enerjiniz yüksek. Duygularınız ise uyumlu olmaya yatkın. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün girdiğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz zira nazar üstünüzde. Pozitif ve sevgi dolu ortamlarda olmaya çalışmanız yararınıza olacaktır. Çocuklarla ilgili bir konuda veya aile içinden birinin parasal durumlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sosyal ortamlar ve arkadaşlıklar açısından güzel bir gün, onlarla paylaşımlarda bulunacağınız, yeni şeyler öğrenmek ve bilgilenmek için birbirinizi teşvik edeceğiniz durumlar söz konusu. Evde olup tüm bunlar için vakit ayırmanız gerekiyor.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, yakın çevre ilişkileriniz çok iyi gidiyor, haberleşme trafiğiniz hayli yüksek; pazarlama, iletişim, ticaret konularınız ön plana çıkıyor. Yalnız sağlığa dikkat edilmesi gereken bir dönem. Çok çalışmaktan kaynaklı veya koşuşturma arasında yorulup sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sabit fikirli olan sizler için bugün; fikirleriniz çok değişken ve kararsızlık hakim. Aşk hayatınızda bir takım sorunlara maruz kalabilirsiniz. Ateş elementi olan burcunuz, bir anda sinirlenme ve bir anda sakinleşme etkisi yaratıyor. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, keyifli ve hoş ortamlara girmeniz sizi daha da rahatlatacaktır. Yalnız bu iyimser tutumunuz, çevrenize yardımcı olma isteğiniz abartıya kaçarsa, kurban rolüne düşebilirsiniz. Buna dikkat ederseniz gerçekten verimli bir gün sizi bekliyor olacaktır. 

TERAZİ : Sevgili Teraziler, fikirleriniz ve duygularınız çelişiyor; bir anda gündeme oturabilirsiniz. İş ve kariyer konularında başarılısınız, ailenizin desteğini hissedeceksiniz, onların yanınızda olması sizi sevindiriyor. Fakat  karışık bir ruh hali içerisindesiniz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, yanınızda çalışanlar, çalışmaları ile sizi mutlu ve motive ediyorlar. Bugün özellikle aşk hayatınızda bir canlanma söz konusu, yeni tekliflere açıksınız. Güzel bir akşam yemeği, sizi romantik ve aşk dolu hissettirecek. Bu fırsatı kaçırmayın. 

YAY: Sevgili Yaylar, rakiplerinizi alt edeceğiniz güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Arkadaşlarınızdan birinden gelen küçük bir sürpriz sizi keyiflendirebilir. Kendinizi gösterme arzunuz ön planda, spontane, sıra dışı ve hoş bir hava yayıyorsunuz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, İkili ilişkilerden yana şansınız açık, karşılaşacağınız kişiler pozitif enerjileriyle sizi etkiliyor. Bu kişi hem sizin hem de ailenizin hoşuna gidecek biri olabilir. İş konularında verimli bir gün. Düşündüklerinizi somuta çevirebileceksiniz. 

KOVA: Sevgili Kovalar,  bugün aslında sizin için kariyer odaklı güzel etkiler söz konusu, fikirleriniz beğeni toplayabilir. Aşk hayatınız oldukça iyi, sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahat planı yapabilirsiniz. Veya ondan sürpriz bir teklif gelebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, sevgilinizin ilgisi ve desteği artıyor. Yalnız kariyer konularında sorumluluk almanız gerekmekte, elinizi taşın altına koymanın zamanı geldi, biraz iş yükü alabilirsiniz bugün.