ABİDİN DİNO'DAN PİCASSO'YA

Sema SEZEN 18 Kas 2022

Sema SEZEN
"Çeşitlilik, Fırsat Eşitliği ve Sanat" temalarıyla "Mutlu Et Mutlu Ol Günü"nde içerisinde birçok önemli sanatçının eserlerinden örneklerin yer aldığı sergi önceki gün Yıldız Holding'in Çamlıca Kampüsünde basın mensupları ve 70 bini aşkın çalışanla buluştu

En önemlisi Mutlu Et Mutlu Ol Günü kermesinin geliri LÖSEV’e bağışlandı.

Her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe gününde geleneksel hale getirilen “Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nün bu yılki etkinliğinde çalışanlar gün boyunca ‘Çeşitlilik ve Kapsayıcılık’ konusunda pek çok farklı atölyeye katıldılar ve kampüsün duvarına mutluluk temalı grafiti yaparak kolektif bir çalışmaya imza attılar.
Toplumun her kesimine ulaşabilmek için Kızılay’dan AFAD’a, TEGV’den Darülaceze’ye pek çok sivil toplum kuruluşuyla iş birliği gerçekleştiren Yıldız Holding’in çalışanları da yıl boyunca bu girişimlere dahil oldu.
Çamlıca’daki yeni sergi salonunda sanatseverlere sunulan sergide, kısa süre önce kalıcı olarak sergilenmeye başlanan geleneksel İslam eserlerinin yanı sıra, Yıldız Holding Sanat Koleksiyonu’na ait çağdaş eserler de yer aldı. Devrim Erbil, Abidin Dino, Bedri Baykam, Pablo Picasso'nun yanı sıra birçok önemli sanatçının eserlerinden örneklerinin bulunduğu sergi kalıcı olarak sanatseverlerle buluşacak.

“İnsanlığa katkıda bulunduğumuz ölçüde başarılı sayılabiliriz”
Türkiye’de doğup, dünyanın köklü şirketlerini bünyesine katarak büyüyen Yıldız Holding’in, müşterileriyle, tüketicileriyle, çevreyle, toplumla ve doğayla kurduğu kapsayıcı ilişkide çalışanların önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Mehmet Tütüncü şunları ifade etti: “Mutlu Et Mutlu Ol anlayışı, bizlere kurucumuz merhum Sabri Ülker’den miras kalan bir felsefe. Çalışanlarımızın da bize kattığı güçle, daima insanların mutluluğunu hedefliyoruz. Mutlu Et Mutlu Ol Günü bir yıl boyunca yaptığımız sosyal sorumluluk faaliyetlerini hep birlikte kutladığımız bir gün olarak kurumsal kültürümüzde önemli bir yere sahip. Her sene olduğu gibi 2022’de de değerlerimizin rehberliğinde ve kurumsal vatandaşlık bilinciyle toplumun ihtiyaçlarına çözüm üretme sorumluluğumuza ortak olan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”