Herkese iyi Cumalar diliyorum ya da hayırlı cumalar. Yerli ve milliden bahsedelim, güzel olandan bahsedelim, yararlı olandan bahsedelim. Bir araba çıkmış banttan, üretim yeri Türkiye. Yakışıklı, güzel model. İşte burada konu bitti.

Herkese iyi Cumalar diliyorum ya da hayırlı cumalar. Yerli ve milliden bahsedelim, güzel olandan bahsedelim, yararlı olandan bahsedelim. Bir araba çıkmış banttan, üretim yeri Türkiye. Yakışıklı, güzel model. İşte burada konu bitti.

Mühendisler çalışmış, Ar-geci`ler çalışmış, insanlar sabaha kadar mesai vermişler. Ay Yıldızlı bayrak üzerinden çekiliyor. Ve sonuç - senin. Piyasanın çok altında ithal otomobillerle rahatlıkla boy ölçüşebilecek bir ürün bu. Bizim ürün. Adı da – TOGG.

Cehennemde kazandan kafasını çıkartanın ayağından çekenler misali olmayalım gayri.

Instagram, TikTok, Facebook, YouTube canlı yayınlarından paralar şıkır şıkır dışarı akarken, birkaç babayiğit çıkıyor Çağrı Bozay, Mustafa Kemal Temel Musixen adlı bir Canlı yayın platformu ortaya çıkartıyor. Yurt dışına milyonlarca dolar yatırım alıyor.

Başarıdan başarıya koşuyor, yeni kurulduğu halde dünyada sıralamalara giriyor, aslanlar gibi sanatçılara pandemi süresinde, yani en zor günlerinde para kazandırıyor. Onlarca konser ve organizasyon gerçekleştiriyor, oluk oluk dışarıya internet dünyasından akan parayı içeride tutuyor ve tekrar iç piyasaya pompalıyor. Heee dip not; kendileri dünyanın en büyük girişim konferansı Web Summit finalistleri. Dünyada sağlık turizmi denen milyar dolarlık sektör ülkemizde Dr. Abdülbeşir Ceylan sayesinde organize edilip yine içeride tutuluyor. Siirt yiğidi Murat Seven adlı hekimimiz ülke sınırını aşan başarısıyla, dünyada tek olan ağrı yöntemini uygulayarak yedi cihana nam salıyor. Antep’in gururu bu dünyada en iyi saç eken bileğe sahip adam Hasan Akil, kardeşi Mehmet Akil ile sektörde cihanı sallıyorlar, Eskişehir’den kopup geldiler.

İHA’lar, SİHA’lar bu topraklardan çıkıp zamanında civata bile satın aldığımız ülkelere pazarlanıp satılarak döviz olarak tekrar içeri dönüyor.

Yerli ve milliye bakmak lazım. Ay Yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yerde koşulsuz şartsız olmak lazım. İster “sağcı” ol, ister “solcu”. Bayrak dediğin şey tam ortada dalgalanır.

Ben memleket sevdalısıyım.

Nazım Hikmet de benim, Necip Fazıl da benim, çünkü bu sınırlarda ben tekim. O çocukluğumun geçtiği Çamlıca’daki anten çöplüğü yerine koyulan ve her gece üzerine bayrak yansıtılan o kule de benim.

Çok güzel bir lafı vardı rahmetli dedemin. Siyaset için; “Kasaplar kavga ederken, koyunların kaderi değişmez.” derdi. Bu toprak bizimdir. Mustafa Kemal Atatürk önderimizdir. Ay Yıldızlı bayrak namusumuzdur. Dediğim gibi – halkım, milletim, benimdir. Bu ülkeye yarar sağlayacak bir çöp yapandan bile Allah razı olsun. Üreteceğiz! Bir olacağız! Büyüyeceğiz!

Ben vatan sevdalısı Cenk Tevetoğlu’yum!

Ben vatan sevdalısı Fethi Tevetoğlu`nun torunu İbrahim Tevetoğlu’nun oğluyum.

Sevgi ve saygılarımla…

Tevet.