Hatırlar mısınız bu meşhur repliği? Şener Şen'in unutulmaz filmi "Züğürt Ağa". Orada şöyle bir sahne vardı.

Hatırlar mısınız bu meşhur repliği? Şener Şen’in unutulmaz filmi “Züğürt Ağa”. Orada şöyle bir sahne vardı. Bir güreş sahnesinde ağa yalandan yenilen bir pehlivan yoksa ziyafet miyafet yok ve ağanın azgın tekkesi babanın bir ayağının mezarda olmasına rağmen ben karı isterim diye ortalıkta gezmesi. Gerdek gecesinde hakkın rahmetine kavuşması.. Aynen böyle başladı bu kupa! Katar diyor ki; "Ben sana para vereyim ekvator sen bana yenil".. Hani Müslümanlık, dürüstlük, hak, hukuk! Allah korkusu ne oldu? Ben söyleyim; yeşil olan çoğu şey Şeriat yeşil değil bazen, dolar olabiliyor.

3 Aralık Dünya Engelliler gününde İstanbul Milletvekili Sayın Serkan Bayramın hayatını anlatan bir biyografi filmi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterim yapacak. İsmi de "Buğday Tanesi". Muhteşem bir film. Gidin derim. Bizim de çorbada tuzumuz oldu. Bir şarkı yaptık, buğday tanesi. Zorluklar içinden çıkmayı ve yeşermeyi anlatıyor. Tek kelimeyle muhteşem bir senaryo, muhteşem bir film...

Yeni nesil müzik acaba insanları kışkırtıyor mu? Mecidiyeköy’de 11 araçlık bir zincirleme kaza. Ölüler, yaralılar, her yer kıyamet yeri gibi. Üstüne 4 Levent’ten geçerken bir kaza daha gördüm. İki taksi, bir araba. Arabaların "sözlük anlamıyla" önleri yok, motorları yollara fırlamış! Tesadüf olan şu; kazaya karışan araçlardan yeni nesil rap, küfür kıyamet şarkılar çalıyor. Manitayı aldım, silahımı taktım, sigaramı sardım, kafayı da çektim! İsyandayım, cuppa cuppa! O kafayla yapılan bir kaza olabilir mi acaba?