Organizasyon defileleri içerisinde Eliza Korn bikini mayo ürünleri ile Tilla Resort Wear koleksiyonları oldukça fazla ilgi gördü.

Türkiye kültür ve turizm tanıtımına katkı sağlamak adına Türkiye Moda Haftası kapsamında Fashion Week Türkiye sezon organizasyonunu Swimwear konseptiyle DRD Hotels Ana Sponsorluğunda Marble Arch Hotel Datça’da gerçekleştirdi. Koreograf Asil Çağıl’ın yönetiminde 3 günlük kamp ortamında 35 profesyonel manken Swimwear koleksiyonlarını görücüye çıkardı.

Organizasyon defileleri içerisinde Eliza Korn bikini mayo ürünleri ile Tilla Resort Wear koleksiyonları oldukça fazla ilgi gördü. Ortam ve plaj çanta ürünleri ile HK Collection da çok dikkat çekti. İlayda Emir’in koleksiyonu ise yaz konsepti ile erkek takım elbiselerini kadın takım elbiselerine uyarlaması oldukça beğeni topladı.

Konumuz yaz olunca organizasyonun sponsoru olan Umay Cosmetics markasının, The Further ürünleri de mankenler eşliğinde sergilendi. Siz de benim gibi bronzlaşmayı çok seviyor fakat hassas bir cilde sahip olduğunuz için güneş ile köşe kapmaca oynuyorsanız; Umay Cosmetics’in sağlığınızı riske atmadan güneşin keyfini çıkaracağınız, güneş bakımında iddiasını ortaya koyan The Further cildinizi nemlendiren ve ipeksi bir yumuşaklık sağlayan doğal katkı maddeleri ve kakao yağı sayesinde kalıcı, doğal bir bronzlaşma deneyimi sunuyor.

Yazın keyfini doyasıya yaşatacak, sizi ve sevdiklerinizi koruma altına alacak temiz içerikli güneş bakım ürünü arıyorsanız, The Further muadillerine göre fiyat-performans olarak ihtiyacınız olan her şeyi sunan en doğru seçenek diyebiliriz. Türkiye’de modaya yön veren Fashion Week Türkiye yine harika bir organizasyona imzasını attı.