İŞ DÜNYASINA 3 MİLYON EURO'LUK DESTEK UYUMSOFT'DAN

Serpin ALPARSLAN 16 Ağu 2016

Serpin ALPARSLAN
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz günlerde Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder ile karşılaştık. Geçen yıl yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiğim ekonomi programına konuk olarak almıştım Mehmet Önder Beyi..

Geçtiğimiz günlerde Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder ile karşılaştık. Geçen yıl yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiğim ekonomi programına konuk olarak almıştım Mehmet Önder Beyi..  Ayaküstü gerçekleştirdiğimiz sohbette, programda da konusu açılan ve geçiş süreci olarak Ocak 2016 tarihini verdikleri e-fatura ve e-defter konusunun ne olduğunu sordum.  Ayrıca darbe girişimi sonrası neler yaptıkları konusu üzerine konuşma fırastı bulduk.  Mehmet Önder, lisans ücretlerini sıfırladıklarının altını çizdi ve ekledi, “Daha Güçlü Türkiye için iş dünyasına destek olması adına 3 milyon Avroluk lisans gelirinden feragat ediyoruz” dedi. Sormadan edemedim, lisans ücretleri bu kadar yük mü iş dünyasına? “Kahramanlık destanı yazan Milletimize ve işletmelere, bir destek de biz verelim istedik. Ülkemizin, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve i-Dönüşüm’de (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet) milli yazılım firması olan Uyumsoft tarafından veriliyor. ‘Lisans ücretlerini sıfırladık!’ kampanyası başlattık. 21 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek kampanyamız. Ayrıca ERP lisans ücretlerini sıfırladık. Tam 3 milyon Avroluk lisans gelirinden feragat ederek, iş dünyasına destek olacağız.”

OHAL’e de değindik.. Mehmet Önder sözlerine devam etti: Olağanüstü hal, olağanüstü iş pratiklerini gerektirir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, Uyumsoft olarak bize düşen milli görev; daha güçlü bir Türkiye ve ekonomi için, işletmeleri desteklemekti. Bizler, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli ekonomisinin direği olan iş dünyasının daima yanındayız. Güç birliği ve fırsat..  Olahanüstü hal döneminde “güçbirliği” yapılarak, bu dönemin Türkiye için fırsata çevrilebileceğini, çalışanlarımız ve eko-sistemimizde yer alan tüm firmalar ile güç birliği yaparak; lisans ücretlerini sıfırlama kararı aldık. Milli ve güvenilir iş ortağı olarak; daha güçlü özel sektör işletmeleri olması için firmaların bilgi sistemlerini (ERP, HRM, CRM, İş Zekası, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet vb.) kurmayı sürdüreceğiz. Uyumsoft ailesi, bu dönemde daha çok çalışarak, hem iş dünyasını destekleyecek, hem bulunduğu coğrafyada global bir marka olma yolunda ilerleyecektir.

Pakette neler var? İş’te Uyum destek paketi:

–Yeni müşteriler için, ERP lisans ücretlerini sıfırladı.

–Mevcut müşterilerin, yeni talep edeceği lisans ücretlerini sıfırladı.

–Uyumsoft e-Fatura sistemine geçen yeni müşterilerden, yılsonuna kadar e-Defter ve e-Arşiv ücreti alınmayacaktır.

–Mevcut e-Fatura müşterilerinden, e-Arşiv uygulamasını geçiş yapmak isteyenlerden yılsonuna kadar e-Arşiv ücreti alınmayacaktır.dedi. 

Umarım tüm şirketlerin böylesine iş dünyasına katkı sağlayacak projeleri olur ve ciddi katkı sağlanır.