GÜZEL HABERLER...

Ahmet ÇELİK 08 Ağu 2016

Ahmet ÇELİK
Tüm Yazıları
Bu hafta gündem yoğun. Yenilik, üretim, hamle haberleriyle sayfanın durumunu görüyorsunuz. Haftayı, Tofaş Ceo'su Cengiz Eroldu'nun güzel haberleriyle açtık.

Bu hafta gündem yoğun. Yenilik, üretim, hamle haberleriyle sayfanın durumunu görüyorsunuz. Haftayı, Tofaş Ceo’su Cengiz Eroldu’nun güzel haberleriyle açtık. O tarafta herşey yolunda. Darbe gecesi 2,5 saat üretimi durdurmuşlar. Sonra “yola devam” diyerek üretime devam etmişler. Bunlar çok güzel ve moral veren haberler. Ardından Toyota Türkiye ve ALJ’nin ìg¸venî açıklaması geldi. Hafta ortasında,  daha önce eleştirdiğim Honda Türkiye’den yeni model ve iddialı satış hedefi açıklaması geldi. Evet, darbe girişiminin hemen ardından yazdığım gibi otomotiv hızlıca toparlanma aşamasına girdi. 

Borajet&Quattroruote Türkiye işbirliği  

Bir güzel haber de medyadan verelim. Böyle bir anlaşma ilk defa oluyor! Bu aydan itibaren Borajet Business yolcuları koltuklarında İtalyan otomobil dergisi Quattroruote Türkiye’nin güncel dergisini okuma fırsatını elde edecekler. Yılda 6 milyon, ayda 150 bin yolcu ağırlayan yeni nesil havayolu şirketi Borajet kendi yayını olan Borajet Magazine’nin dışında Quattroruote’yi de yolcularıyla buluşturacak. Bu anlaşma; bir otomobil dergisinin bayi satışı dışında yüksek okur grubuyla tanışması açısından büyük önem taşıyor. Borajet’i bu kararından dolayı kutluyorum.  

Bu hafta köşe yazımı kısa kesiyorum. Çünkü gündem yoğun ve çok haber var.