• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,20 %-0.12
  • STERLIN 45,80 %-0.12
  • ALTIN 2.928,48 %-0.17
  • BİST100 9.750 %-0.80
  • BITCOIN 65.568 %2.13
  • ETHERIUM 2.641 %0.68
24°
Op. Dr. Gülay BOZTOSUN

Op. Dr. Gülay BOZTOSUN

Tüm Makaleleri

IŞIL IŞIL GÖZALTLARI

Gözaltı morlukları hemen her 10 kişiden birisinde görülebiliyor. Kişiye rahatsızlık veren bu görüntünün düzeltilebilmesi mümkün. 

MEZOTERAPİ NEDİR?

Antiaging bir işlem olan Mezoterapi en çok uygulanan yöntemlerdendir.

HOLLYWOOD YANAĞI

Geçen hafta güzel ve diri yanaklar için iplerle asma işlemini anlatmıştım. Bu hafta ise yine yanaklar için trend bir işlem olan Hollywood yanağından söz edeceğim.

HOLLYWOOD YANAĞI, DOĞRU ASKI YÜZE NASIL YAPILIR?

Bugün yüz askısından söz edeceğim. Bu yöntem de yıllardır var ama gelişen teknoloji ve rekabet, bu sektördeki gelişmeleri artırıyor. Bu gelişmeler de daha radikal etkili ve daha uzun süreli sonuçlar a...

GÜNEŞ YANIKLARI

Yaz demek, deniz ve güneş demek. Deniz, güneş ve kum sezonunun açılmasıyla birlikte güneş yanıkları tehlikesi, hem çocuklar hem de yetişkinler için yüzünü göstermeye başladı. 

LEKE TEDAVİSİ YAZ AYLARINDA OLUR MU?

Leke tedavisinde; hemen tek tedavi ile sonuç bekleniyor. Çoğu hastamız en büyük hatayı burada yapıyor. Leke tedavisi uzun solukludur….

BURUN TİP ESTETİĞİ

Burun her parçası ile çok dikkat çeker, yüzün tam ortasında yer aldığı için milimetrik farklılıklar göze batar.

PRP İLE CİLT YENİLEME NEDİR?

Trombositten zengin plazma yani, ( PRP = Platelet Rich Plasma, Platelet = Trombosit, Rich = Zengin, Plasma = Serum) Kan Serumu; kanımıza renk veren alyuvarların ayrıştırılarak (kan sıvısı içinden çıka...

YAZ BOYU CİLT ONARIMI ŞART

Yaz öncesi güneş ve deniz kaynaklı ciltteki yıpranma ve aşırı kurumayı önlemek için ön hazırlıklar şart ve cilt bakımını yoğunlaştırıp yaz boyu devam etmek gerekiyor.

BURUN ESTETİĞİ OPERASYONU

En sık yapılan estetik ameliyattır.