Haftanın burç yorumları

Ekim ayına gireceğimiz bu hafta, en önemli konu Terazi burcundaki Güneş tutulması olacak. 2005 ve 2006 yıllarında yaşadığımız olayların benzerleri bizleri bekliyor.

Abone Ol

Bu tutulma çok uzun süreceği için etkileri de uzun zamana yayılacak. Ayrılıklar, kopuşlar ve bazı şeyleri bitirmek zorunda kalacağız. Evet yeniay döneminde oluyor tutulma ama taze enerjiyi almamız için eskiden özgürleşmemiz gerekiyor. Evet bitirmek zorunda kalacaklarımız üzüntü verse bile hayatımızda yepyeni bir sayfa açmak bizlere iyi gelecektir. Fiziksel yaralanmalar da olacak. O yüzden dikkatli hareket etmeliyiz.
Terazi ve Hashta takımyıldızında olacak bu tutuma hayatımızda bloke olan, düğüm olan her şeyi çözmemiz gerektiğini söylüyor. Üzerimizde bizlere ağırlık yapan her şeyi bırakarak yeniye geçebileceğiz. Eğer yapabilirsek başarılar bizlerle olacak. Her şeyi altına dönüştürebileceğiz. Rüyalarımızdan mesajlar alacağız, şifalanacağız.


Sevgili Koçlar; bu tutulma sizleri de çok ilgilendiriyor. Karşıt burcunuzda olan tutulma evlilik başta olmak üzere tüm ilişkilerinizde ayrılıklar yaşatacak. Eşinizin iş ve sağlık konuları yorucu olacaktır. Yeni ortaklıklar, yeni iş birliktelikleri yapacaksınız. Taşınmalar var. İlişkiler üzerinden hayatınızı yenileyeceksiniz.


Sevgili Boğalar; bu tutulma iş hayatınızda ve gündelik hayatınızın artık eskisi gibi olmayacağını gösteriyor. Yanınızda çalışanlarla, iş arkadaşlarınızla yol ayrımı var. Sağlığınıza dikkat edin özellikle böbreklerinize. Baba tarafından akrabalarınızla ilişkilerinizde kopuşlar olacak.


Sevgili İkizler; tutulmanın en şanslısı, keyiflisi sizlersiniz. Hayatınızda yeni heyecanlar, yeni flörtler olacak. Hayatın keyifli kısmı şimdi başlayacak. Borsa gibi yatırımlarınızda kazanan olacaksınız. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bir bebek sahibi olabilirsiniz. Veya çocuğunuzla ilişkiniz değişecektir.


Sevgili Yengeçler; bu tutulma sizleri en dipten sarsacak. Aile içi ilişkilerde, babanızla olan ilişkiniz, eşinizle olan ilişkinizde ayrılıklar var. Taşınabilirsiniz. Ve kariyer, gelecek planlarınızda da değişiklikler olacaktır. Hayat görüşlerinizde değişimler olacak.


Sevgili Aslanlar; bu tutulma yakın arkadaşlarla, yakın akrabalarınızla, kardeşlerinizle yol ayrımı var. Ticaret, eğitim gibi işler yapıyorsanız onların bitişleri var. Yeni iş birliktelikleri yapacaksınız. Kendi düşüncelerinizdeki yanlışları göreceksiniz. Annenizin iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak.


Sevgili Başaklar; tutulma kendinizi değersiz hissettiren her ilişkiyi kopartacak. Parasal konularda değişiklikler, kayıplar olacak. Sahibim dediğiniz her şeyin sahibi olmadığınızı anlayacaksınız. Toplum statünüz değişeceği için evliliğinizde yol ayrımları var. Kariyerinizde değişimler olacak. Özgürlüğünüz için bazı bedeller ödeyeceksiniz.


Sevgili Teraziler; farkında olun olmayın ki bence olun, tüm hayatınız değişiyor. Eskisi gibi bir yaşamınız olmayacak. Keyfinizi kaçıran her insan hayatınızdan çıkacak. Evlilik, ortaklık, iş birliği yaptığınız tüm insanlardan ayrılacaksınız. Kariyerinizde de değişimler olacak. Her şeyin üstünü çizip yepyeni bir yolda yürüyeceksiniz.


Sevgili Akrepler; bu tutulma kadersel alanınızda oluyor. Korkularınızla yüzleştirecek sizleri, ayrılıklar kaçınılmaz. Hem beden sağlığınızı hem ruh sağlığınızı önemseyin. Beklemediğiniz her şey olacak. Yeni kapılardan geçmek için eski kapıları kapatmanız gerekiyor. Eşinizin iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak.


Sevgili Yaylar; bu tutulma sosyal çevrenizi değiştirecek. Arkadaşlarınızdan bazıları hayatınızdan çıkacaklar. Genel kazançlarınızı gözden geçireceksiniz. Yapacağınız yeni tanıtımlar, organizasyonlar aynı olmayacak. Ve yeni ortaklıklar, iş birliktelikleri sizlere güzel şans ve fırsatlar getirecek. Yeni eş ve yeni ortaklık sizleri yeni maceralara götürecek.


Sevgili Oğlaklar; bu tutulma sizleri de çok etkileyecek. Tüm hayatınız sıfırlanıyor. Eskisi gibi yola devam edemeyeceksiniz. Hem kariyer hem ilişki anlamında yenileniyorsunuz. Kariyerinizdeki dürüst olmayan kişilerle yol ayrımınız var.  Medeni haliniz değişecek. Annenizle ilgili olaylar gündeminizde olacak.


Sevgili Kovalar; bu tutulma sizlerin hayatlarında eğitim, medya, yurtdışı, hukuki bağlantılı sosyal ilişkilerinizde ayrılıklar yaşatacak. Yeni insanlarla yola devam edeceksiniz. Yeni eğitimler alıp vereceksiniz. Başkalarının düşünceleriyle değil kendi aklınızla yol alacaksınız. Babanızın iş ve sağlık konuları, torunlar gündeminizde olacak. Hayat felsefesini, hayata bakışınızı yenileceksiniz. Sizlere yeni aşklar var.


Sevgili Balıklar; bu tutulma miras, ortaklaşa paralar, eşinizin parası konusunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hakkınız olanı alacaksınız. Cinsel hayatınızda yenilenecek. Sağlığınıza dikkat edin. Geçmişte öğrendiğiniz okült bilgilerin yerine yenilerini koyacaksınız. Bu tutulmayla hayatınızı yenileyerek hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Yeni maceralar sizleri bekliyor.