Bu haftaya enerjik, iyimser ve pozitif başlıyoruz. Tutulmaya destekli bir giriş yaptık.

Medya, hukuki konular, yabancılar, turizm, ticaret gibi konularda gelişmeler olacaktır. Hafta ortası sorumluluklarımız, gelecekle ilgili konular ön planda olacaktır. Sorumluluklarımızla ilgili kadersel yüzleşmeler yaşayacağız. Jüpiter gezegeninin de geriye gitmesiyle ekonomi ve doğa olayları gündemimizde olacak... Hafta sonu daha özgür olup sosyal ortamlarda bulunmak isteyeceğiz. Yaşayacağımız şaşırtıcı ve şok olaylar karşısında isyankar tavırlar sergileyebiliriz.
13 Ekim pazar günü Merkür Akrep burcuna geçecek. Özden ve derinden düşünmeye başlayacağız. Takıntılı olup uç noktalarda düşünebiliriz. Komplolar üretebiliriz. Aklımız fikrimiz tutkuda, güçte, parada, hırslarımızda, cinsellikte olacak. Düşüncelerimizi kolay kolay değiştirmeyeceğiz. Her şeye şüpheyle yaklaşacağız. Gizemli konularda meraklı olup öğrenmek isteyeceğiz.

Sevgili Koçlar; Hafta başı yabancılarla yapacağınız işlerden olumlu sonuçlar alacaksınız. Hafta ortası sorumluluklarınız sizi yoracaktır. Ama hafta sonu arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve tembellik yapmak sizleri mutlu edecektir. Merkür Akrep aklınızı ölüm ve ölüm ötesine, alacak verecek hesaplarına, cinselliğe ve sağlığınıza çevirecek. Maddi krizlere dikkat edin.


Sevgili Boğalar; Hafta başı yalnızlıktan ve yalnız çalışmaktan memnun olacaksınız. Çünkü ilişkilerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Hafta ortası yakın uzak çevrenizde sizleri yoran olaylar olabilir. Geleceğiniz ve kariyerinizle ilgili alacağınız kararları hafta sonuna bırakmalısınız. Merkür Akrep aklınızı ikili ilişkilere, ortaklarınıza, eşinize ve taşınmaya çevirecek.


Sevgili İkizler; bu hafta iş yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler başlayacak. Eşiniz ve ortaklarınızdan destekler alarak haftaya başlıyorsunuz. İşlerinizde güzel şanslar yakalayacaksınız. Ama hafta ortası maddi konulardaki gerçeklerle yüzleşmek sizleri yorabilir. Hafta sonu günlük rutinlerinizden kaçmak isteyeceksiniz. Küçük bir tatil sizlere iyi gelecektir. Merkür Akrep aklınızı günlük rutinlerinize, işinize, beslenmenize, çalışanlarınıza çevirecek.


Sevgili Yengeçler; Haftanın ilk günleri iş hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Hafta ortası eşiniz veya ortaklarınızla yaşayacağınız sorunlar sizleri yoracaktır. Hafta sonu para konuları daha önemli olacak. Yapmak istediğiniz, hayalini kurduğunuz işleri erteleyeceksiniz. Merkür Akrep aklınızı çocuklara, keyfe, aşka çevirecek.


Sevgili Aslanlar; Haftanın ilk günleri şans sizlerden yana olacak. Hafta ortası işinizdeki sorumluluklar, günlük hayatınızda yapmak istedikleriniz sizleri yoracaktır. Hafta sonu partnerinizle beraber sosyal ortamlarda vakit geçirmek sizleri mutlu edecektir. Merkür Akrep aklınızı evinizde ve ailenizde tutacak. Aile içi iletişimde krizler olabilir.


Sevgili Başaklar; bu haftaya ev ve ailevi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası sevgiliniz veya çocuklarınız sizleri yorabilir. Bu yorgunlukları hafta sonunu kendinize e arkadaşlarınıza zaman ayırarak atabilirsiniz. Merkür Akrep aklınızı kardeşlerinize ve akrabalarınıza çevirecek. Yakınlarınızla iletişimde krizler yaşanabilir. Araba kullanırken de sakin olun.
Sevgili Teraziler; haftanın ilk günleri kardeşlerinizle, ticaret ve eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Yeni iş fırsatları oluşabilir. Hafta ortası ailenizle ilgili konular canınızı sıkabilir. Kadersel yüzleşmeler olacaktır. Hafta sonu partnerinizle eğlenceli aktiviteler içersinde olmak sizleri mutlu edecektir. Merkür Akrep aklınızı paraya, sahip olduklarınıza çevirecek. Maddi krizlere karşı önlem alın.


Sevgili Akrepler; bu haftaya maddi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Paranızı iyi değerlendirin. Hafta ortası kardeşleriniz, yakın çevrenizle yaşayacağınız olaylar sizleri bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda bırakacaktır. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla veya dinlenerek evde geçirmek sizlere iyi gelecektir. Merkür burcunuza geçiyor. Aklınız fikriniz kendinizde ve bireysel ihtiyaçlarınızda olacak.


Sevgili Yaylar; bu haftaya kendinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Zaman zaman engeller karşınıza çıkabilir. Ama hafta ortası maddi konular neşenizi kaçırabilir. Hafta sonu kardeşlerinizle yapacağınız aktiviteler veya kısa seyahatler sizlere iyi gelecektir. Merkür Akrep aklınızı ruhsal konulara, rüyalara ve dinlenmeye çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; bu haftanın ilk günleri biraz yalnız kalmak, içinize dönmek sizleri motive edecektir. Çünkü hafta ortası kendinizle ilgili, sorumluluklarınızla ilgili yüzleşmeler yaşamak sizleri yoracaktır. Hafta sonu maddi güvence ihtiyacınız artacaktır. Özgürce para harcayamayabilirsiniz. Duygusal olarak rahat olamayabilirsiniz. Merkür Akrep aklınızı fikrinizi sosyalleşmede ve arkadaşlarınızda tutacak. Sosyal ortamlarda kriz yaratan konuşmalardan uzak durun.


Sevgili Kovalar; bu haftaya sosyalleşerek neşeli başlıyorsunuz. Haftanın ilk günleri sizinle aynı idealleri paylaşan kişilerden destekler ve şanslar bulacaksınız. İş kazanımlarınız artacaktır. Hafta ortası biraz yalnız kalmanız iyi olur.  İş konularında yorulacaksınız. Hafta sonunu kendinize ayırın. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizleri toparlayacaktır, mutlu edecektir. Merkür Akrep aklınızı fikrinizi iş ve gelecek planlarında tutacaktır.


Sevgili Balıklar; bu haftaya pozitif bir bakış açısıyla başlıyorsunuz. İş temponuz sizleri yorabilir.  Hafta ortası arkadaşlarınızla ilgili olaylar sizleri zorlayacaktır. Rahatlamak için hafta sonunu bekleyin. Yalnız kalıp içinize dönerseniz ve ruhsal çalışmalar yaparsanız rahat ve huzurlu olursunuz. Merkür Akrep aklınızı ve fikrinizi felsefi konulara, hukuki konulara, medya ve yayıncılık, ticaret, turizm ve babanızın iş ve sağlık konularına çevirecek.