• DOLAR 34,19 %0.13
  • EURO 38,25 %-0.04
  • STERLIN 45,88 %-0.04
  • ALTIN 2.937,38 %0.14
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 64.550 %2.18
  • ETHERIUM 2.630 %2.68
20°
Gizem ŞENYURT

Gizem ŞENYURT

Tüm Makaleleri

HAYALET TEKNE BULUNDU

Amerikalı Abby Sunderland, 2010 yılında henüz 16 yaşındayken dünyanın etrafını tekne ile dolaşan en genç insan olmak için 13 metrelik Wild Eyes isimli teknesiyle yelken açtı.

2018'İN KAZANAN İSTATİSTİKLERİ

İngiltere'de bulunan ve dünyanın en saygın istatistik kurumlarından olan Kraliyet İstatistik Topluluğu (RSS), 2018 yılının en popüler verilerini açıkladı.

İSTEDİĞİNİZ KADAR YİYİP KİLO ALMAMAK İSTER MİSİNİZ?

Obezite ve bağlı sağlık sorunlarının giderek yaygınlaştığı günümüzde bilim insanları yıllardır pek çok insanın hayali olan çözüm üzerine odaklandı.

YARIŞTA UYUYAKALINCA TARİHE GEÇTİ

Fransa'nın Brittany bölgesinde yer alan St. Malo şehrinden başlayarak Karayipler'deki Guadalupe Adası'nda sona erecek şekilde Atlas Okyanusu'nu aşan Rom Yolu Yelken Yarışı (Route de Rhum) sürprizli bi...

PORTRENİZİ BİR ROBOT ÇİZSİN Mİ?

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük müzayede evlerinden biri olan New York'taki Christie's bir ilke ev sahipliği yaptı.

JAPONYA'NIN BİR ADASI KAYBOLDU

Japonya, coğrafi açıdan oldukça ilginç bir sonbahar yaşıyor.

HOLLANDA DÜNYANIN İLK CİNSİYETSİZ PASAPORTUNU ÇIKARDI

Hollandalı Leonne Zeegers (57), dünyada ilk kez cinsiyet kısmında kadın ya da erkek belirteci yerine nötr yazılı pasaportunu alan insan oldu.

SEKİZ YAŞINDAKİ KIZ, GÖLDEN 1500 YILLIK KILIÇ ÇIKARDI

Dünya çapında en ünlü tarihi hikayelerden biri, İngiltere'de geçtiğine inanılan Kral Arthur efsanesidir.

RİHANNA BÜYÜKELÇİ OLDU

Pop müziğin kraliçesi Rihanna, memleketi Barbados tarafından "Özel ve Tam Yetkili Büyükelçi" ilan edildi. Rihanna'nın yetki alanına eğitim, turizm ve yatırım olanaklarının tanıtımı dahil oldu. 

ÖZBEKİSTAN'DA DEVLET TELEVİZYONU İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANI ARASINDA MİNİ ETEK TARTIŞMASI

Özbekistan devlet televizyonlarından "Özbekistan 24 TV", geçen hafta yayınlanan bir programıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.