Ve en beklediğim filmlerinden yılın en eğlenceli filmi Gelin Takımı’nın fragmanı yayınlandı. 18 Ekim’de vizyona girecek olan film, bu sonbaharda eğlenceyi sinemaya taşıyacak.

Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya’nın 4 yakın arkadaşı canlandırdığı Gelin Takımı filminin fragmanı yayınlandı. Her saniyesiyle kahkaha tufanı yaşatan fragman, kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük beğeni topladı. 18 Ekim’de vizyona girecek olan Gelin Takımı, güçlü oyuncu kadrosu, eğlenceli senaryosu, müzikleriyle izleyiciyi renkli bir dünyaya yolculuğa çıkarıyor.

Indir

Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ayşe Balıbey’in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik, Ali Yoğurtçuoğlu, Doğan Bayraktar ve Ayşenil Şamlıoğlu bulunuyor. Aşk, dostluk, ilişkilere dair söyleyeceklerini, yüksek bir tempodaki hikayesi, güçlü esprileriyle anlatan film oyuncularının arasındaki uyum ve enerjiyle de dikkati çekiyor. 4 yakın arkadaşın ‘neşesi’ ve maceraları fragmanda bile izleyenleri kahkahaya boğuyor.Filmin de ana müziğini oluşturan Derya Uluğ’un seslendirdiği ‘Yabani’ şarkısıyla başlayan fragmanda ayrıca Alizade’nin ‘Anormal’ şarkısı da sürpriz bir şekilde yer alıyor.

Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını üstlendiği film, 18 Ekim’de vizyonda olacak.

HAZAN MEVSİMİ

Herkesin bir sonbaharı vardır. Kiminin yaşamadan yaşlandığı kiminin yaşlanmadan yaşadığı tıpkı Dört mevsim gibidir insan… Gülerken “yaza” sevinirken “ilkbahara”, soğurken “kışa” hayalleri yıkılırken “Sonbahara” benzer. Bu hafta sonbaharı anlatan sözlere bakalım.

Sen gidersen ansızın sonbahar olurum, yağmurlar dökülür yanaklarıma.

Bir sonbahar yağmuru gibi yağıyor aşkın üzerime, bir sonbahar esintisi sanki sesin kulaklarımda.

İlkbaharı, yazı boş ver. Herkes âşık olur o mevsimlerde. Seveceksen bir insanı sonbahar yağmurları üzerine yağarken seveceksin.

Oysa ben akşam olmuşum, yapraklarım dökülüyor usul usul, adım sonbahar.

Belki bir sonbahar hatırlatır beni sana. Yapraklar koparken dalından bir bir, o apansız kopuşumuzu hatırlarsın.

Seversem eğer sonbaharda severim, sevginin sıcaklığı en güzel o zamanda hissedilir.

Bir mevsim gibi gel bana. Senden sonra ne hazan kalsın, ne yaprak dökümü…

GÜNÜN SÖZÜ: GELİN TAKIMI