SUPERCHARGED™ Üç Etkili Sıkılaştırıcı Serum ve SUPERCHARGED™ Gece Boyu Cilt Onarıcı Yüz Yağı, yaşlanmaya karşı eksiksiz ve kapsamlı lüks bir bakım sunmaya hazırlanıyor.

“Tüketiciler artık cilt bakımı ve içerikleri hakkında daha bilinçli. Bu yüzden sadece sonuç vaat eden değil, gerçekten etkili ve bilimsel olarak kanıtlanmış ürünler talep ediyorlar. Güzellik ve teknolojiye gelişmiş yaklaşımıyla tanınan FOREO, sektörün şeffaflık, etkinlik ve durmak bilmeyen yeniliklere öncelik verdiğinin bilinciyle hareket ediyor. SUPERCHARGED™ koleksiyonu bu temel üzerine inşa ediliyor ve gözle görülür sonuçlar yaratırken günlük rutinlere zahmetsizce entegre olacak şekilde tasarlanmış yüksek performanslı ürünler sunuyor. Koleksiyondaki ürünler çeşitli FOREO cihazlarıyla sinerji içinde çalışacak şekilde tasarlanıyor; bu cihazlar aktif bileşenlerin emilimini artırarak optimum sonuçlar için etkileri en üst düzeye çıkarıyor.” sözleriyle FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan BeciragicFOREO’nun sektördeki yeniliklerini açıklıyor.

 

SUPERCHARGED™ Gece Cilt Onarıcı Yüz Yağı

L'Occitane'dan duyusal sürprizlerle dolu bir yılbaşı L'Occitane'dan duyusal sürprizlerle dolu bir yılbaşı

Erken yaşlanma belirtileri ile mücadele etmek için tasarlanan SUPERCHARGED™ Gece Boyu Cilt Onarıcı Yüz Yağı, uyurken cildi onarmak ve yaşlanmaya karşı korumak için çalışan besleyici bir gece bakımı sunuyor.

Sıkılaştırıcı Peptitler ; cilde daha fazla kolajen ve elastin üretmesi için sinyal göndererek cilt dokusunu iyileştirmeye ve ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha genç görünen bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Bariyer onarıcı Avokado Yağı, cildin koruyucu tabakasının onarımını ve bakımını destekleyen temel yağ asitleri ve vitaminler içererek cildin nem tutmasını artırıyor ve çevresel faktörlere karşı koruyarak daha sağlıklı ve esnek bir cilt sağlıyor.

Yatıştırıcı Japon Kamelya Tohumu Yağı, tahrişi yatıştırmak ve kızarıklığı azaltmak için iltihap önleyici özelliklere sahiptir. Gözenekleri tıkamadan cildi derinlemesine besleyen oleik asit, A, B, D ve E vitaminleri ve antioksidanlar bakımından zengin içeriği sayesinde esnek bir cilt elde edilmesini sağlıyor.

Antioksidan E Vitamini, cildi serbest radikallerin ve çevresel stres faktörlerinin zararlı etkilerinden koruyor. Bu sayede hiperpigmentasyon gibi erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, cildi derinlemesine nemlendirirken besliyor.

Muhabir: ERAY AKSOY