KOÇ: Sevgili Koçlar, atacağınız adımlar bir anda büyüyüp hız kazanabilir , özellikle aile konularında ve ev konularında küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğurabileceğini söyleyebilirim. Çarşamba günü ay aslan burcunda ilerliyor olacak, spontane ve enerjiksiniz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, atacağınız adımlar bir anda büyüyüp hız kazanabilir , özellikle aile konularında ve ev konularında küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğurabileceğini söyleyebilirim. Çarşamba günü ay aslan burcunda ilerliyor olacak, spontane ve enerjiksiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün ay aslan burcuna geçiş yapıyor, evinizde davetler vermek için plan program yapabilir, bayram için ev alışverişleri, gidilecek yerler gibi listeler hazırlayacağınız bir süreçte olacaksınız. Evinizle ilgilisiniz bugün.

İKİZLER: Sevgili İkizler, değişime direnmek, dönüştürmeniz gerekenler konusunda zorlanmak ve bazı şeyleri kesip atmak konusunda zorlayacak. Bitirmeniz gereken her ne ise bu hafta onu bitirmelisiniz artık. Buna kendinizi alıştırmalı ve telkin etmelisiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, hafta boyunca sevdiğiniz kişinin desteğini değil de köstek oluşuna şahit olabilirsiniz. Bu da sizi yıpratabilir. Fakat hafta ortası ve sonrasında aklınıza öyle cin fikirler gelecek ki, küçücük bir fikir büyüyecek ve beklemediğiniz bir anda, siz herkesten öne çıkacaksınız. Galip gelen taraf siz olacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bilinçaltınızda, görünmeyen bir yerlerde, bırakmanız gereken bir kötü alışkanlık varsa bundan kurtulabilir, içinize sinmeyen durumlar oluyorsa çevrenizde, bunları eleyip, yeniden başlamak için gayret gösterebilirsiniz. Bazı aslanlar hastaneler, kapalı alanlar, gizli kalmış olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirler.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, dönüştürmek istediğiniz konularda krizler çıkarabilir, biraz sancılı bir süreç. Hafta genelinde Plüton haricinde Satürn ve Neptün karesi var; diğer tüm açılar olumlu ve maneviyata bağlılığınız artıran cinsten. Sabırlı ve disiplinli çalışmalar içerisinde olacağınız, olgun ve ağırbaşlı bir yapıdasınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, aşk ve sevgi konularınızda birliktelikleri olan teraziler, uyumlu ve güzel geçirecekleri bir haftadalar, yalnız olanlarınsa şansı yaver gidiyor hafta boyunca, çevrenizde size göz kırpan pek çok insan olacak. Meditasyon ve biraz içe çekilmek iyi gelebilir.

AKREP: Sevgili Akrepler, iletişim hanenizde bazı değişiklikler yapmanız, belki bazı krizler yaşamanız olası. Hafta boyunca iş düşünüp, iş konuşacaksınız. Annenizle olan bağınızı sorgulayacaksınız belki, onun ihtiyacı olan sevgi ve desteği ona verebileceksiniz. Toplum önünde olacağınız, yapacaklarınızı herkese sunacağınız bir gün.

YAY: Sevgili Yaylar, eşinizin veya sevdiğiniz kişinin parasal hanesine denk düşen etkileşimler var, bu alanda yeniliklere olacaktır, belki partneriniz yeni bir kazanç kapısına sahip olabilir veya bir teklif alabilir. Evet genel anlamda ise şanslı olduğunuz bir haftadasınız. Maneviyatınız yüksek.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, yeni bir şeye başlarken, eskiyi tamamen içinizde öldürmek, kendinizden emin olmak, bazı kişilik özelliklerinizi değiştirmek için sizi dürten etkiler var. Gelişiminiz ve dönüşümünüz için bu şart. Ortaklaşa işler, imzalar gündemde, çalıştığınız kişilerle uyumlu ve dengede bir hafta sizleri bekliyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Onun üstüne daha fazla düşmek, birlikte bir yerlere gitmek konusunda girişimleriniz olacaktır. Satürn ve Neptün arasındaki kare açı da; olayları düşünürken, hem iyisiyle hem kötüsüyle düşünmenizi isteyecek.

BALIK: Sevgili Balıklar, hayal kurmaktan ve yaratıcılıktan hoşlanan sizler için sert açılar devrede olacak, yönetici gezegeniniz hafta boyunca aslında Satürn’den kare açı alıyor; hayal kurayım derken, aniden yere çakılma riski de taşıyorsunuz. Gerçekler bazen ağır gelebilir.