KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu haftaya dolunayla başlıyoruz, yay burcunun son derecesinde bir dolunay meydana geliyor. Venüs hala güneşle kavuşumda, uranüsyen bir dolunay olacak bu! Sıra dışı sonuçlar, beklenmedik haberler, ani gelişen farkında olmadığımız şeylere tanıklık edecekseniz.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu haftaya dolunayla başlıyoruz, yay burcunun son derecesinde bir dolunay meydana geliyor. Venüs hala güneşle kavuşumda, uranüsyen bir dolunay olacak bu! Sıra dışı sonuçlar, beklenmedik haberler, ani gelişen farkında olmadığımız şeylere tanıklık edecekseniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, haftaya dolunay enerjisiyle başlıyoruz. Ortaklaşa işlerle ilgili sorunlar yaşayanlar bunu halletmek için güzel bir hafta, sıra dışı bir fikirle bu sorunun ortadan kalktığını görebilirsiniz. Güneş ve Venüs yengeçteler, kardeşler konusunda güzellikler yaşayacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, para konularında şanslı olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Güneş ve Venüs bu hafta sizin burcunuzdan çıkarak yengeç burcuna geçiş yapıyor. Para haneniz canlanacak bu durum da ve maddi kazancınız ikiye katlanacak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bu haftanın en şanslısı sizlersiniz, Venüs’ten sonra güneş artık sizler için parlayacak, geçen ayki ruh halinizden eser kalmayacak. Bu haftadan itibaren sıkıntılar bitiyor. Bu güzel haberden sonra artık içinizi ferah tutabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bu birkaç haftalık süreçte kendi kendinizin düşmanı olmamaya gayret edin. Düşünceleriniz değişiyor ve aslında iyi giden şeyleri siz kendiniz tepetaklak hale getiriyorsunuz. Sonradan bunu fark ediyorsunuz fakat iş işten geçmiş oluyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, aile içinde bir şeyi o kadar çok istediniz ve o kadar çok uğraştınız ki, sonunda başardınız. Fakat bu seferde sevinmeye haliniz kalmadı; böyle bir ruh hali içindesiniz. Haftaya dolunay enerjisiyle başladık, her bitiş yeni bir başlangıç teması gündeminizde.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Güneş tam tepenizde bu hafta. Işık saçıyorsunuz, güzel bir hafta sizler için. Güneş sizin kariyer evinize giriş yapıyor, Venüs’le beraber, iş ilişkileriniz canlanırken, toplum önünde konuşurken, nazik, tutarlı, sevecen tavırlarınız ve insanları ikna kabiliyetiniz artacak.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, engelleyemeyeceğiniz bir aşk var siz bu hafta, şans noktanız ilişkilerden yana olacak. Sürpriz bir şekilde tanışacağınız birine karşı büyük bir çekim hissedeceksiniz. Bundan kaçamayacağınız bir hafta.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, burcunuzda gerçekleşen dolunayla başladınız haftaya. Son iki dolunay da sizin burcunuzda gerçekleşti. Artık bitirmeniz gerekenleri bitirdiniz diye düşünüyorum. Bir tamamlanma yaşadınız. Kopması gerekenler koptu, bırakılması gerekenler bırakıldı.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bu hafta ay sizin burcunuza geçerek, sizlere gerekli enerjiyi sağlıyor olacak. Özellikle haftanın ilk günleri, kendinizi motive ve disiplinli hissederek, adım attığınız işlerin, organizasyonların hızlı bir şekilde yürüdüğünü fark edeceksiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, haftaya biraz yorgun başlıyorsunuz. Biraz içiniz acımış sanki, derin düşüncelere dalmışsınız da çıkamamışsınız gibi sevgili Kovalar. Çok koştunuz, çok yoruldunuz, geçtiğimiz haftalarda hayli hareketli süreçlerden geçtiniz ve bu haftaya başlarken biraz motivasyonunuz düşük.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Yay burcunda ikidir dolunay meydana geliyor ve sizin kariyer evinizde gerçekleşiyor bu dolunaylar. Artık işinizle ilgili yapmanız gerekenleri yaptığınızı düşünüyorum. Bırakmanız gerekenler bırakıldı, elenmesi gerekenler elenmeli.