KOÇ: Sevgili Koçlar, sıradışı fikirleriniz çevrenizce pek beğenilmiyor, sizi bu ara fazla uçarı bulabilirler, hobilerinizle ve sporla ilgilenebileceğiniz bir gün, arkadaşlıklar ve çocuklar sizin için önem taşıyacak. Onlarla beraber olmak isteyeceksiniz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, sıradışı fikirleriniz çevrenizce pek beğenilmiyor, sizi bu ara fazla uçarı bulabilirler, hobilerinizle ve sporla ilgilenebileceğiniz bir gün, arkadaşlıklar ve çocuklar sizin için önem taşıyacak. Onlarla beraber olmak isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sizden yaşça büyük bir kadınla aranızda gerginlik olabilir… Bugün ay ve güneş arasında kare zorlayıcı açı var. Aslında gün boyu keyiflisiniz, kendinizle ilgili organizasyonlara ve davetlere katılıp sosyalleşeceğiniz bir gün.

İKİZLER: Sevgili İkizler, içinizde kendinizi dönüştürmek adına güçlü etkiler var, kendinizden veya yaşadığınız ortamdan memnun değilseniz, değiştirmek için adım atabilirsiniz. Yakın çevreniz buna pek sıcak bakmasa da, onları dinlemeyeceksiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, çocuklarla ilgili bir takım endişe ve sıkıntılarınız var. Fakat eşinizin desteği ile bunları kolaylıkla aşabileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz kişiden yana şanslı olduğunuzu hissettiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iletişim ve empati kurma yönünüz eksik olabilir bugün. İnsanları kendiniz gibi düşünebilirsiniz oysa sizden çok farklılar, bu farklılık iş ve kariyer anlamında bazı sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Sağlık konusunda iyileşme ve kendinizi enerjik hissetme durumunuz yüksek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, evde ailenizden biriyle gerginlik yaşama ihtimaliniz var, bunu sosyal ortamlar, arkadaşlarınız ve yaratıcı sanatsal faaliyetler ile dengelemek isteyebilir, enerjinizi o tarafa yöneltebilirsiniz. Kendinize dönük bir gün.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün fakat buna pek haliniz yok, isteksizlik enerjisi hakim. Komşularınız, kardeşlerinizle bir takım fikir ayrılıkları olabilir. Hayal gücünüz zayıf, hiçbir şey düşünmek istemiyorsunuz.

AKREP: Sevgili Akrepler, arkadaşlarınızdan biri, sizin düşüncelerinizi beğenmiyor, onunla ilgili konuda haksız değilsiniz. Parasal konularda stresiniz yüksek, aşk konularında ise fazla şanslısınız.

YAY: Sevgili Yaylar, evinizde günlük işlerinizle ilgilenip, düzenlemeler yapmak için uygun bir gün. Sağlığınız iyiye gidiyor, beslenme düzeniniz ve uyku düzeniniz değişiyor, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Eski konuları kafanıza takmazsanız, çok daha mutlu olabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendinizle ilgili kararlar almak ve bir an önce uygulamaya geçmek sizi rahatlatacaktır. Çok fazla şeyle meşgül oldunuz, gerginliğiniz çok arttı, yapabileceğinizden fazla sorumluluk almak size yaramıyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak istediğiniz bir gün, ortak çalışmalar ve organizasyon içerisinde bulunabilirsiniz, yalnız sevdiğiniz kişi sizi fazlasıyla kıskanıyor, etrafınız da çok fazla insan var bu ara.

BALIK: Sevgili Balıklar, ilişkinizde monotonluk bitiyor, siz değişken yapınızla, karşınızdaki insanı şaşırtmayı başarıyorsunuz. Yalnız olan balıklar için sürpriz tanışma ve fırsatlar var, bunu iyi değerlendirin .