Mars, Terazi burcuna geçiş yaptı bugün ve 9 Aralık tarihine kadar burada kalacak.

Mars, Terazi burcuna geçiş yaptı bugün ve 9 Aralık tarihine kadar burada kalacak. Adalet, haklılık, medeni tavırlar, hukuk gibi konular öne çıkıyor ve bu alanlarda mücadele ediyoruz bu dönemde. Hayatlarımızda yanımızda olanlar ile olmayanlar arasında ayrımı daha net görmeye başlıyoruz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, işlerinizi ele alırken ciddi ve ağırbaşlı bir tutum sergilemeniz olası. Bugün; ikili ilişkilerden yana pek şansınız olmayacağını söylüyor bize… Fikir ayrılıkları, zıtlaşmalar, hafif sürtüşmeler içerisinde olabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kayıp bir eşyanızı bulabilir ve buna sevinebilirsiniz. Yalnız ameliyatlar ve hastalıklarda gündeminizde olacak. Hafta ortasında çarşamba günü, el becerileriniz artarken, sanatsal konulardan para kazanmak, estetik, dekorasyon, giyim gibi konulara ilginiz artabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, başkalarına gönlünüzü kaptırma durumunuz olabilir. Estetik zevklerinizde artış olabilir, kendinize güveniniz artarken, size düşmanlık yapanlara karşı güçlenmek ve ipleri elinize almak artık sizin de hakkınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendi içinize dönmek, kendi özel işlerinizi halletmek, belki kapanıp yazı yazmak size daha cazip gelebilir. Sizi kıskanan insanlar artarken, platonik olarak size hayran olan kişilerde artabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, hobinizi işe dönüştürmek isterken, çok fazla para harcamanız gerekebilir, bunu da söylemek zorundayım. Akrepteki stelyum sizi iş konularında rahatlatacak, yapacağınız konuşmalar, yazışmalar, toplantı ve organizasyonlarınız düzene girecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, her konuda olduğu gibi iş konusunda da ince düşünceli ve hak yemeyen birisiniz. Bugüne başlarken Ay Satürn kavuşumu, hepimizi biraz daha sabırlı ve disiplinli olmaya itiyor, hatta ve hatta birazda soğuk ve mesafeli bir tablo çiziyorsunuz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yakın çevreniz ve akrabalarınızdan destekler gördüğünüz kadar, iletişim şeklinizi değiştirmeniz onlar için sürpriz olabilir. Bugün düşündüğünüz bir eğitim için kolları sıvayabilir veya yurtdışı gezileri, yurtdışı eğitim programlarına başvurabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, duygularınızda elektrik çarpması gibi bir uyanış olacak, farkına varmadığınız bir şey size uğur getirecek. Güneş sizin burcunuzda bu da sizleri aşk ve ilişkilerden yana daha anlayışlı ve olumlu kılıyor.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinize daha fazla özen gösterecek, sanatsal zevkleriniz ve estetik değerleriniz artacak; insanlar sizinle daha ılıman ve daha uyumlu… Bu da sizi olumlu yönden etkiliyor. Yalnız bugün özellikle İlişkilere dikkat.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, uykularınız normal seyirde gitmiyor ve kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Bunun sebebi öncelikli olarak tabii ki yönetici gezegeniniz Satürn’ün geri planda yani 12. Evinizde kalıyor oluşu, üstelik Ay ile kavuşuma gidiyor; yani bu düşüncelere sahip olmanız normal. Rüyalarınız mesajlı ve bilinçaltınız yoğun bir şekilde çalışıyor.

Kova: Sevgili Kovalar, bir takım yumuşamalar ve olumlu gelişmeleri hayatınıza giriyor. Gökyüzü sizin aile ilişkilerinizde bir süredir devam eden sorunları azaltırken, ev almak isteyenler için olumlu bir dönemi başlatmış oluyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, günün genelinde güzel aksiyonlar mevcut, Güneş’inde Akrepte olmasıyla beraber ,aile yaşantınız iyiye gidiyor, sevdiklerinizle beraber ailevi organizasyonlar içerisindesiniz. Evinizi güzelleştirmek için adımlar atacaksınız.