Grup, yaklaşık iki saat izleyici karşısına kalarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ölmez, "İlk günkü heyecan var mı?" sorusuna, "İlk günkü heyecan kalmadı. Artık tecrübeyle birlikte daha farklı bir heyecan var. Yedi sene oldu grup kurulalı..." yanıtını verdi.

Keskin, "Taner ile ben müzisyen değiliz. Bizim dışımızdaki herkes müzisyen... Onlarla bi araya gelmek heyecanlıydı. Elimizden geldiğince onlara yetişmeye çalıştık. Onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz" derken Ölmez, "Öğrenim sürecimiz devam ediyor" dedi. Ölmez, "Sahne mi oyunculuk mu zor?" sorusuna, "İkisi de sahne aslında" cevabını verirken Keskin, "Bu çok daha eğlenceli çünkü hakim olmadığımız alan. Sahnede kendimiziz. Sahnede Serkan'ım... Öteki mesleğim olduğum için başka karakterle var olmak hoşuma gidiyor. Sahnede Serkan olarak sevmediğimi fark ettim" diye cevap verdi.

Serkan Kaya: Kız çocuk istiyorum Serkan Kaya: Kız çocuk istiyorum

Meriç Aral'la evlenen Keskin, "Düğün güzel geçti. 2-3 gün dinlendik. Sonra çalışmaya başladık" ifadelerini kullandı. Çocukla ilgili sorulara Keskin, "Hayat akıyor. Her şey olacağına varır. Her şeyin hayırlısı. Sağlık ve güzel olsun. Bir acelemiz yok" diye cevap verdi. 'Deha' dizisinde yer alan Ölmez, "Güzel açılış yaptı. Tekrarları bile izlenildi. İyi başladık, umudum daha yükseldi. Keyifli bir ekibimiz" şeklinde konuştu. 
 

Muhabir: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN