Mutlu evlilikleri ve iki çocuğuyla dikkat çeken Hazal Kaya-Ali Atay çifti, meğer bir anlaşma yapmışlar.

MUTLU OLMADIĞIMIZ AN DAĞILACAĞIZ

Evliliklerinde mutlu olmadıklarını hissettikleri anda, boşanma kararı aldıklarını söyleyen Hazal Kaya anlaşmayı şu sözlerle anlattı: “Ali ile bir anlaşmamız var, mutlu olmadığımız an dağılacağız. Kim ‘Ben artık mutlu değilim’ derse gitmeli, hayat uzun değil” dedi.

Hazal Kaya Ali Atay3

Bu sözler ise sosyal medyada geniş yankı buldu. Kimisi, mutsuz bir evlilik sürdürmektense boşanmanın daha doğru olacağını söyleyen, kimisi ise çocuklar için evliliğin devam ettirilmesi düşüncesinde.

HAZAL KAYA KİMDİR?

Hazal Kaya, 1 Ekim 1990’da İstanbul’da doğmuş Türk oyuncudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim aldı ve genç yaşlarda oyunculuğa başladı. Genco dizisi ile çıkış yapan Kaya, asıl popülaritesini Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakteri ile kazandı. Ardından Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi dizilerle büyük bir hayran kitlesi edindi. Sinema ve dizi projelerinin yanı sıra markaların reklam yüzü olarak da yer aldı.

Yağmur Tanrısevsin ülkemizi temsil ediyor Yağmur Tanrısevsin ülkemizi temsil ediyor

Hazal Kaya Ali Atay2

ALİ ATAY KİMDİR?

Ali Atay, 20 Nisan 1976'da Rize'de doğmuş Türk oyuncu, yönetmen ve müzisyendir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Atay, Leyla ile Mecnun dizisindeki Mecnun karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Ayrıca Mutlu Ol Yeter, Behzat Ç., Masum gibi projelerde de yer aldı. Yönetmen olarak Limonata ve Ölümlü Dünya gibi filmlerle dikkat çekti. Oyuncu Hazal Kaya ile evlidir. Atay, televizyon ve sinemada başarılı projeleriyle öne çıkmaktadır.

Muhabir: SERPİL PORTAKAL